Energiingenjör till Elkraft Sverige

Energiingenjör till Elkraft Sverige

Vill du arbeta på ett företag där du får chansen till ett omväxlande och utmanande arbete där du bidrar till utvecklingen av Elkraft Sveriges tekniska avdelning.

Elkraft har en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

Är det dig vi söker? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som Energiingenjör är din primära uppgift att presentera och marknadsföra Elkrafts tekniska tjänster hos Elkraft Sveriges befintliga samt nya kunder.

Initialt kommer ha ansvar för att bl.a:
 • Etablera länk mellan Teknisk Avdelning och Elkrafts kunder.
 • Leverera och presentera tekniska rapporter till kund.
När du har utvecklats i din roll kommer du även att ansvara för bl.a:
 • Ansvara för merförsäljning av tekniska tjänster.
 • Hitta modeller för att skapa kontinuitet i de energikartläggningar (EKL) som Elkraft utför.
 • Vidareutveckla incitamentsavtalen (EPC).
Din profil

Vi söker dig som har:
 • Relevant teknisk och/eller ekonomisk högskoleutbildning.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • God datorvana samt fördjupande kunskaper i Excel.
Vi söker dig som är självgående, social och driven. Som person är du initiativtagande samt har en god social förmåga. Du trivs bra med att göra affärer och triggas av att uppnå dina mål. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Det är meriterande om har bra kunskap inom energiteknik med förståelse för de olika driftsystem som finns i fastigheter och industrilokaler, men detta är inget krav.

Övrigt:
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid
 • Anställning: Detta är en direktrekrytering där du kommer att bli anställd hos Elkraft Sverige
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elkraft Sverige AB är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. De arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning.

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen. De startade verksamheten i Norge år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. Den svenska verksamheten startade 1999. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft är kundens representant på en komplicerad elmarknad med många aktörer, där de strävar efter att ge deras kunder en total service. De förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt.

Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På sikt ger de deras kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.