Account manager till Elkraft Sverige

Account manager till Elkraft Sverige

Nu söker vi en hungrig vinnarskalle som vill ta nästa kliv i sin försäljningskarriär.

Är du en person gillar att jobba med frihet under ansvar samt att få vara ute på fältet och träffa kunder?

Då kan detta vara en tjänst för dig!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på gabriella.boumadi@onepartnergroup.se

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden med huvudkontor i Oslo. De startade i Sverige 1999 och hjälper företag med att sänka deras elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning. På sikt ger de sina kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.

Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda och gör allt för att få dem att trivas och växa i sin roll på företaget. Det är ett sammansvetsat team du kommer ingå i där alla hjälper och lyfter varandra. De låter dig utmanas och hitta egna lösningar samtidigt som de alltid finns någon som hjälper och stöttar dig, företaget tror på dig och ser till de anställdas personliga utveckling.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter består av att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella företagskunder via telefon, genomföra möten ute hos kund samt skriva avtal. Du kommer få möjlighet att bygga upp din egen kundstock med hjälp av företagets CRM system men även själv vara kreativ gällande att hitta nya kunder. Vi ser även att du är serviceminded och lyhörd för dina befintliga kunder. Du kommer få en bra och gedigen utbildning om Elkraft som företag men även kring deras produkter. Vidare kommer du att få mycket stöttning och den hjälp du behöver för att lyckas i rollen både internt men även med externa utbildningar, Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda!

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Du behöver också ha god svenska och engelska i tal och skrift.

Men viktigast för oss är ändå hur du är som person! Vi tror att du drivs av uppsatta mål och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Du är affärsmässig och har hög social kompetens.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid.

Lön: Fast lön + provision.

Placering: Stockholm, Telefonplan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Elkraft Sverige
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se