Filialchef till Elicoms etablering i Stockholm/Mälardalen

Filialchef till Elicoms etablering i Stockholm/Mälardalen

Vill du arbeta på ett expansivt företag med tydliga mål och korta beslutsvägar, där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du komma till en arbetsgivare som erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där du har möjlighet att vara med och påverka? Då ska du ta chansen att bli en viktig kugge i Elicoms etablering i Stockholm/Mälardal i rollen som Filialchef.

Sök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Det kommer vara ett varierande jobb med både strategiskt arbete i form av uppstart av nytt kontor samt rekrytering av nya medarbetare men även operativt konsultarbete ute hos kund.
Det är viktigt att du är öppen för att från start kunna ta arbetsuppgifter som är både högt och lågt. En entreprenörsanda är bra att ha med sig.
Mer precis beskrivning av arbetsuppgifterna ges på intervju hos kund.

Din profil

Till etableringen i Mälardalen söker vi personer med erfarenhet från VA-sektorn såsom filialchef, ingenjörer & tekniker.
Vi söker dig som är driven, självständig, prestigelös och som gillar att jobba mot tydliga mål.
På filialchefsposten ser vi framför oss att du har gedigen erfarenhet av VA-branschen, vana av att driva projekt & kommunicera med kunder samt att du har ledarambitioner som du får möjlighet att utveckla hos Elicom.

Om kunden

Elicom startade 1988 och har genom åren utvecklats till att bli en av Sveriges ledande tillverkare av lågspänningsställverk, fördelningscentraler, gruppcentraler och automatikskåp. Genom Elicoms fokus på säkerhet, kvalitet och funktionalitet har de etablerat ett förtroende hos kunderna som är ett fint kvitto på det kvalitativa arbetet som utförs. Detta har förutom leveranser i hela landet och Europa även lett till att Elicom fått leveranser i andra världsdelar som Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika.

2018 förvärvades TM-Automation & var startskottet på Elicoms expansion inom VA & infrastruktur.
Nästa steg i expansionen inom VA & infrastruktur är en etablering i Stockholm/Mälardalen.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 1 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se