Embedded-utvecklare till Eletta Flow i Stockholm

Embedded-utvecklare till Eletta Flow i Stockholm

Eletta Flow söker en Embedded-utvecklare för våra styrsystem, med en viktig strategisk roll för vår nyutveckling av produkter.

Eletta Flows produkter används inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av bland annat differenstryck. Våra flödesvakter och flödesmätare är tillförlitliga, kräver minimal service och är väl lämpade för miljöer med höga krav på kvalitet, hållbarhet och reliabilitet. Vi ska nu utöka både R&D-gruppen och produktutbudet där du som Embedded-utvecklare kommer vara en nyckelspelare. Vi har en stark marknadsposition, stora och lojala kundsamarbeten samt pålitliga produkter och är redo att bli ännu bättre. Välkommen till oss!

Vi erbjuder dig
  • En företagskultur där det är högt i tak och lätt att vara sig själv
  • Att utveckla dig själv och växa i ett företag med både struktur och ambition
Det här gör du hos oss

Som Embedded-utvecklare arbetar du med utveckling av våra produkters styrsystem, vilket innebär ADC, DAC och olika typer av sensorer och mättekniker samt visualisering i OLED/TFT-displayer. Våra flödesmätare kan kopplas upp mot andra system via industriella kommunikationsprotokoll, ex. 4-20mA, HART, IO-link och modbus.

De inbyggda system vi har i dagsläget är skrivna i C/C++.

Du testar och verifierar i produktionen samt uppdaterar och förbättrar befintlig mjukvara. Utöver det är du högst involverad i utvecklingen av nya produkter tillsammans med oss. Vi arbetar exempelvis för uppkopplade lösningar för samtliga produkter, vilket gör att du i denna roll har stort utrymme att rikta in dig på IoT.

Du arbetar med andra mot gemensamma mål och tar ett helhetsperspektiv. Du tar initiativ och driver processer framåt, samtidigt som du tar ansvar för din egen utveckling, med hjälp av kunniga och hjälpsamma kollegor.

Ditt team och arbetsplats

Vi är 20 personer på Eletta Flow och du arbetar nära oss alla, men tillhör vår R&D-grupp om en elektronikingenjör och en mekanikingenjör. Vi kommer utöver denna rekrytering bygga på teamet med två kollegor till inom elektro och mekanik.

Vi arbetar i Segeltorp söder om Stockholm där vi har kontor och verkstad i två plan. Vi är flexibla vad gäller arbetstider och ledighet, men arbetar på plats på kontoret. Vi är ett litet bolag där alla hjälper till med högt som lågt och trivs i varandras sällskap!

Mer om dig

Vi söker dig med bred kunskap om både inbyggda system och elektronik/mekatronik. Denna roll passar dig som arbetat med utveckling av inbyggda system i C, C++ eller C#, både i små och större projekt och gärna med flertalet produkter. Det är positivt med kunskap inom test, sensorer för tryck och flödesmätning, industriella kommunikationsprotokoll och IoT.

Vi har kunder och produkter över hela världen och engelska som koncernspråk, så vi söker dig som är bekväm med att arbeta med både svenska och engelska som arbetsspråk.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Email Mejla Mikaela Ströberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eletta Flow startade sin verksamhet 1947 och sedan dess har namnet blivit synonymt med flödesövervakning i många industrier världen över. Den totala produktionsvolymen uppgår till ca 10 000 enheter per år och merparten levereras från anläggningen i Kungens Kurva söder om Stockholm. Montage och verkstad finns i byggnaden, men i övrigt beställs större delen av komponenterna.