Elektronikingenjör inom analog mätning

Elektronikingenjör inom analog mätning

Eletta Flow söker en elektroingenjör inom mixed signal till deras huvudkontor i Stockholm

Är du elektroingenjör med erfarenhet inom analoga system samt ett stort intresse för produkter inom analog mätning? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? På Eletta Flow får du jobba med analog elektronik inom ett brett spann av olika arbetsprocesser. Du får möjlighet att jobba både med förbättringar av befintliga produkter respektive framtagning och utveckling av nya produkter. Du ges möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper inom analoga system, inbyggda system-programmering, RF och mixed signals.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elettas flödesmätare är en unik produkt som kan användas i tre olika funktionslägen i mätning av gas- och vätskeflöde samt av differenstryck. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och söker idag en elektronikingenjör med erfarenhet av inbyggda system! Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll där du får möjlighet att dagligen jobba med din spetskompetens inom analog utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

På Eletta Flow kommer du få tillgång till vårt nya elektroniklabb och bland annat arbeta med:
  • Arbeta produktionsnära med hands-on uppgifter inom utveckling samt vidareutveckling av befintliga produkter
  • Utföra förstudier
  • Simulera flöden och rita kopplingsscheman
  • CADa kretskort
  • Bygga prototyper
  • Testa förserieprodukter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på Eletta är våra anställda vår största tillgång och företagskapital. I din roll kommer du arbeta med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintliga produkter och testa dessa i vårt nya elektroniklabb. Du bär helhetsansvar som Technical Lead och arbetar nära produktionen.

VEM ÄR DU?

Eletta expanderar i dagsläget inom elektronikutveckling och söker därför en erfaren ingenjör inom inbyggda system. Du har en civilingenjörsexamen inom elektronik och har några års erfarenhet inom analog elektronik. Du har ett intresse för att arbeta med inbyggda system och erfarenhet av arbeta hands-on i team. Du har tidigare erfarenhet inom mikrokontrollprogrammering och arbete i ett CAD-system. Du behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift.

Önskvärt är kunskaper i OrCad/Eagle, inom lödning, EMC/EMI och LT/PSpeice. Det är meriterande med erfarenhet av samarbete med mekanikingenjörer. Som person har du ett intresse för analog elektronik och produktutveckling. Vi söker en "doer" med god social förmåga. Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen för att realisera såväl dina egna som andras idéer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Dana Jennerström
Telefon 0721-81 27 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/