Driven Utesäljare Industri inom Region Stockholm

Driven Utesäljare Industri inom Region Stockholm

Stockholm

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi söker en driven Utesäljare Industri till Region Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Vi tror att du trivs i en spännande och omväxlande miljö och vill vara en del av ett företag med en hög expertis inom flera områden, det vill vi fortsätta att vara! För att det ska vara möjligt uppmuntrar vi våra medarbetare att vara nyfikna, komma med idéer och ta initiativ till utveckling.

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare ansvarar du för ett eget kundteam där du ska genomföra planerade, strukturerade och effektiva kundbesök både hos kunder inom industri och skåpbyggare. Du samarbetar med Regionchefen för att utarbeta, följa upp och genomföra uppsatta mål för det egna kundteamet.

Tillsammans med säljteamet ansvarar du även för att ständigt förbättra kundnyttan där ni tillsammans arbetar med att bevaka, sälja in och ta hem offerter. Du arbetar också med att analysera utfall av bruttovinst och volym inom eget kundteam. I din roll som utesäljare är det viktigt att du kan ge en förtroendeingivande information om Elektroskandias produkter och tjänster till kund.

Vi söker dig som
Vi söker dig med gymnasiekompetens och praktisk erfarenhet inom elbranschen eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har flera års erfarenhet av försäljning till kunder inom industri och god produktkännedom inom el.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är mål och resultatinriktad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är ansvarsfull, affärsmässig och skapar förtroende. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer.

Körkort B är ett krav.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 16 december 2022.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Mikael Janson, tel. 08-92 37 52.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström, tel. 040-38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.
Mer info
Kontaktperson Mikael Janson
Telefon 08-92 37 52
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elektroskandia.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.