Tekniker med erfarenhet av passersystem och lås

Tekniker med erfarenhet av passersystem och lås

Då vi expanderar behöver vi förstärkning av fler duktiga och engagerade medarbetare. Vi söker tekniker med erfarenhet av passersystem och lås. Vi erbjuder spännande karriärs möjligheter inom bolaget där du kan utvecklas.

Om tjänsten
Som tekniker kommer du att arbeta med installation och service av passersystem i framförallt SL's fastigheter runt om i Stockholm. Just nu jobbar vi med att bygga om ca 1000 dörrmiljöer inom SL's fastigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en El-/Tele utbildning på minst gymnasienivå samt erfarenhet av att installera och utföra service på passersystem. Erfarenhet av Tidomat är starkt meriterande. Du är en engagerad tekniker som vill utvecklas i säkerhetsbranschen och är intresserad av nya tekniska lösningar.

Du har god datorvana och du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort är inte ett krav men starkt meriterande.

Övrigt
Ort: Stockholm
Arbetstider: måndag - fredag 7-16
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Varaktighet:
Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Övriga villkor
: Regleras via installationsavtalet, Bil enligt bilpolicy

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig?
Söktjänsten direkt då anställning sker löpande.

Sökord: tekniker, teletekniker, tele, passersystem, passerkontroll, passagesystem, tidomat, säkerhetstekniker, larmtekniker, teknisk säkerhet, inbrottslarm, stockholm
Mer info
Kontaktperson Fredrik Häggström
Telefon 076-7763144
Email Mejla Fredrik Häggström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.esinfra.se/
Sista ansökningsdag 4 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektrosignal Infra har två avdelningar; Konsult, Konstruktion och Projektering samt Entreprenad och Underhåll av kraft, belysning, signal och tele till lokaltrafik, järnväg- och infrastrukturanläggningar i Storstockholm, Mälardalen. Företaget omsätter ca 60 MSEK per år och har 50 erfarna medarbetare med hög kompetens inom våra verksamhetsområden.
Medarbetarna har lång erfarenhet från komplexa projekt inom exempelvis Stockholms tunnelbana, Roslagsbanan. Tvärbanan, Stockholm C mfl.

Oavsett om det handlar om kraftmontage eller allmänn kraft- och belysningsinstallationer signal- och teleinstallationer inom järnvägssektorn, eller BEST-uppdrag är Elektrosignal Infras verksamhet ständigt i framkant gällande teknik.