Butikssäljare på deltid till Elcykelpunken

Butikssäljare på deltid till Elcykelpunken

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du serviceinriktad och brinner för kundrelationer och försäljning? Har du tidigare erfarenhet från butik/detaljhandel?
Då kan tjänsten som butikssäljare på Elcykelpunkten vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för Elcykelpunktens räkning en butikssäljare på 50-60% till butiken belägen på Kungsholmen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kassaarbete
  • Bemötande av kunder
  • Kundservice
  • Försäljning
  • Montering av cyklar
Vi tror att tjänsten passar dig som tidigare jobbat i butik/detaljhandel eller försäljning. Helgarbete förekommer!

Personprofil

För den här tjänsten söker vi dig som är utåtriktad och duktig på att bygga kundrelationer. Du ger första klassig service och har god förståelse försäljning.
För att lyckas i rollen som butiksmedarbetare krävs vidare att du:
  • Uttrycker dig väl i både i tal och skrift
  • Punktlig
  • Arbetar flexibelt och hjälper till där det behövs
Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och arbetar effektivt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Deltid, 50-60%
Arbetstid: Varierade arbetstider.
Plats: Kungsholmen

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, Elcykelpunkten är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till konsultchef Filippa Nielsen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Butiksmedarbetare, detaljhandel, cykel, butik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar. Vi har fri frakt på alla cyklar och vi har vår konceptbutik i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund kan du alltid känna dig trygg att handla hos oss. Kolla gärna även in våra elcyklar på rea. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, hopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel. Det kan vara svårt att köpa rätt elcykel men vi lovar att göra vårt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt med din elassisterade cykel. Försäljningen av elcyklar har ökat och 2018 ökade andelen till 15-20% sålda elcyklar av totalt ca 550 000 cyklar som idag säljs i Sverige. Elcykelpunkten har ett brett sortiment av cyklar för alla och några varumärken är Batavus, Stålhästen, Monark, Merida och Marvil elcyklar.