Sales Professional till Elastx

Sales Professional till Elastx

Elastxs tillväxtresa fortsätter och det är nu dags att utöka teamet med en Sales Professional

Vi söker dig som vill göra lyckade, långsiktiga och hållbara affärer där du kan vara stolt över de värderingar som du delar med oss som handlar om samarbete, värna om miljön och hög etik. På Elastx vill vi att det ska kännas bra i magen. Hållbarhet i vårt samhälle är viktigt för oss och vi älskar innovation och ”teamwork”. Därför är våra kunder företag som bidrar till samhället. De flesta verkar inom e-hälsa, finans och försäkring. På Elastx erbjuder vi dig möjlighet att utvecklas och känna stolthet över produkterna vi skapar tillsammans. Utöver ett härligt team och djup kompetens har vi även bra förmåner. Vi är måna om att du har en bra balans mellan arbete och fritid och att du även får tid för dina nära och kära, därför har vi flexibel arbetstid. Som Key Account Manager på Elastx arbetar du mot en fast marknadsmässig lön och tar del av ett vinstdelningssystem istället för bonus. Vi tror på teamwork och hållbara, långsiktiga relationsskapande affärer och har därför inte ett bonussystem.

Tjänsten är placerad i Stockholm city.

Din roll:

Som Sales Professional på Elastx blir du en del av Team Customer. Du kommer att vara navet i vår fortsatta tillväxt och hantera vår pipeline av nya kunder. Du kommer att ansvara för att vi har en stadig pipeline och följa upp samt kvalificera inkommande leads. Mycket i din roll handlar om samarbete med såväl kollegor som kunder och partners för att hitta nya affärsmöjligheter. Vidare kommer du att koordinera marknadsaktiviteter tillsammans med vår marknadschef och arbeta aktivt för att stärka vårt varumärke. I din roll ingår också att utveckla vår kreativa säljprocess där vi har en modell som beskriver de steg som vi genomför från det att en kund visar intresse till att de börjar använda våra tjänster.

Du kommer även att ansvara för de RFI:er som kommer in och svara på upphandlingar. Samt, tillsammans med ditt team, ansvara för att befintliga kunder är nöjda och blir långsiktiga.

Kvalifikationer

Du är en erfaren person inom försäljning och har ett flerårigt dokumenterat gott track-record där du visat på många lyckade affärer som genom samarbete med ditt team har blivit långsiktiga. Du arbetar troligen idag inom IT, Telecom eller liknande bransch och har erfarenhet av att navigera i denna terräng. Du är en nätverkande person som drivs av att bygga långsiktiga relationer. Du håller ordning och reda, håller vad du lovar och delar företagets värderingar om att bidra till att skapa ett hållbart samhälle.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se, tel. 0704-121950. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom management, ekonomi, sälj, projektledning och HR samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elastx är en svensk publik molnleverantör som äger och driftar våra egna plattformar. Vi gillar att automatisera, från metall upp till kod och vi tror stenhårt på molnleveransen av IT. Insfrastruktur som tjänst är mer eller mindre standard idag och ska bara fungera. Det är vad som byggs ovanpå som gör den stora skillnaden. Vi har en passion för öppen källkod, hållbarhet och automatisering. Vår resa startade 2012 med målet att förändra hur leveransmodellen av IT ser ut och vi har positionerat oss som det självklara valet av molnleverantör för företag i Norden som letar efter alternativ eller komplement till de amerikanska molnleverantörerna. Vi är i en kontrollerad tillväxtresa och arbetar idag i 3 team med totalt 15 anställda.
Läs mer om hur det är att jobba på Elastx här: https://career.elastx.se/