Kvalificerad el-och automationstekniker till vår serviceavdelning

Kvalificerad el-och automationstekniker till vår serviceavdelning

Vill du jobba i en spännande och föränderlig teknikbransch tillsammans med ett vasst team i en av Sveriges vackraste miljöer?!

Vi söker en tekniker som vill vara med och ta vår serviceavdelning till nya höjder. Arbetet innebär varierande uppgifter och är mycket stimulerande för den drivne. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i en bransch som ständigt möter nya utmaningar i spännande miljöer.
I din roll som servicetekniker kommer du att utföra underhåll, felsökningar, funktionskontroller och reparationer av elektriska system ombord på kommersiella fartyg varför vi ser att du har en bakgrund inom automation eller liknande arbeten.

Som servicetekniker hos oss arbetar du ambulerande och tar dig med servicebil ut till våra kunder. Det är meriterande men inget krav om du har kunskaper inom programmering samt tidigare erfarenhet av fartygsbranschen och/eller motortekniska arbeten. Det viktigaste är att du som person är rätt och att du har en vilja och nyfikenhet att vilja lära dig. Vad vi däremot kräver är att du har gymnasial utbildning inom el, att du har minst B-körkort, att du behärskar svenska och engelska och att du är trevlig.

Som person ser vi gärna att du är lösningsinriktad och intresserad av att utvecklas i din roll som servicetekniker. Du räds inte att ta för dig och fatta snabba beslut, du är initiativrik och trivs med utmaningar.

Då vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service är du serviceinriktad och har förståelse för vikten av ett professionellt kundbemötande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Eltekniker, Elektriker, Servicetekniker, Automationstekniker, Serviceelektriker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El & Marinteknik är ett företag beläget på Nya Djurgårdsvarvet i Stockholm. Vi har funnits sedan 2004 och är idag en ledande leverantör till Stockholms sjöfart. Våra kunder består till största del av väletablerade företag och rederier inom sjöfart- och fartygsbranschen samt industrin.