Kreativ fartygselektriker / systemtekniker

Kreativ fartygselektriker / systemtekniker

Vill du jobba i en spännande och föränderlig bransch tillsammans med ett vasst team i en av Sveriges vackraste miljöer?!

Som servicetekniker hos oss arbetar du ambulerande och tar dig med servicebil ut till våra kunder. Du kommer att få lära dig och arbeta med avancerad felsökning i en mängd olika former. Under perioder förekommer även längre projekt, antingen hos oss på Djurgårdsvarvet eller på annat varv som ingår i vår kundkrets.

Det är meriterande men inget krav om du har kunskaper i AutoCAD, programmering samt tidigare erfarenhet av fartygsbranschen och/eller motortekniska arbeten. Det viktigaste är att du som person är rätt och att du har en vilja och nyfikenhet att vilja lära dig.

Vad vi däremot kräver är att du har gymnasial utbildning inom el, att du har minst B-körkort, att du behärskar svenska och engelska och att du är trevlig.

Som person ser vi gärna att du är lösningsinriktad och intresserad av att utvecklas i din roll som eltekniker. Du räds inte att ta för dig och fatta snabba beslut, du är initiativrik och trivs med utmaningar.

Då vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service är du serviceinriktad och har förståelse för vikten av ett professionellt kundbemötande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Billy Moberg
Telefon 08-410 777 90
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://elmarin.se/
Sista ansökningsdag 10 mars (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El & Marinteknik är ett företag beläget på Nya Djurgårdsvarvet i Stockholm. Vi har funnits sedan 2004 och är idag en ledande leverantör till Stockholms sjöfart. Våra kunder består till största del av väletablerade företag och rederier inom sjöfart- och fartygsbranschen samt industrin.

Vi är ett team bestående av tio eltekniker som arbetar med el och teknik inom ett brett område, nu söker vi ytterligare drivna medarbetare främst till vår serviceavdelning men även till projektgrupperna.