El & Marinteknik AB söker lysande eltekniker!

El & Marinteknik AB söker lysande eltekniker!

El & Marinteknik AB söker lysande eltekniker!
Är du en eltekniker med intresse för den marina miljön? Drivs du av att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö med både teamwork och självständigt arbete ute hos kunder? Vi på El & Marinteknik AB söker just nu efter ett nytt tillskott till vårt team och hoppas på att du ska bli vår nästa stjärna.

Om tjänsten
I tjänsten som eltekniker hos oss kommer du att utgå från vår verkstad i Djurgårdsvarvet och kommer vid kundbesök ha tillgång till din egna servicebil. Som eltekniker hos oss kommer du arbeta både självständigt med egna uppdrag men även tillsammans med erfarna elektriker där ni arbetar i projektform i mer långvariga uppdrag ute hos kunder.
Hos oss erbjuds du varierade arbetsuppgifter som innebär allt från felsökningar, installationer, underhåll och reparationer. Du arbetar även ambulerande då du med kort varsel åker ut till kunder som är i behov av vår hjälp.

Om dig
Vi söker dig som är en skicklig eltekniker och drivs av att ta dig an nya utmaningar i din yrkesroll. Du är lösningsorienterad och har lätt för att fatta snabba beslut samtidigt som du är initiativrik och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi tror dessutom att du är en öppen person som trivs med att arbeta både självständigt men också som en del i ett team.

Då tjänsten innebär kundkontakt är det viktigt att du har förmågan att kunna kommunicera väl och bygga nya relationer. Hos oss är kunden alltid i centrum och vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Det är därför av stor vikt att du är serviceinrikad och har förståelse för vikten av professionellt kundbemötande.
För att söka denna tjänsten ska du vara utbildad elektriker med minst ett B-körkort. Det är meriterande om du har plc-vana och/ eller vana från autocad eller liknande. Vi ser även gärna att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då vi ofta arbetar med internationella kunder.

Om oss
Vi på El & Marinteknik AB arbetar med att utföra installationer och reparationer åt den kommersiella yrkessjöfarten med stort fokus på kundanpassade gensets, integrerande system för larmhantering och övervakning.

Vi är ett innovativt företag som ständigt strävar efter att finna nya kreativa högteknologiska lösningar. För oss är det viktigt med en öppen arbetsmiljö där du får chansen att utvecklas tillsammans med företaget. Det är även av ytterst vikt att vi arbetar som ett team mot gemensamma mål för att kunna växa och utföra ett tillfredsställande jobb.

Medarbetare berättar
"Arbetet är otroligt omväxlande och man har stor frihet under ansvar. Det finns en enorm intern kompetens och man lär sig mycket av varandra och utvecklas ständigt. Vi arbetar mycket tillsammans mot gemensamma mål. Vi har även mycket roligt tillsammans och det finns en stark gemenskap. Om man vill lära sig och utvecklas i din roll så finns det inget annat jobb som har bättre förutsättningar!"
Välkomna med din ansökan!

Skicka ansökan till: Niklas.carlzon@elmarin.se
0739952760
Mer info
Kontaktperson Niklas
Telefon 0739952760
Email Mejla Niklas
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El & Marinteknik är ett företag beläget på Nya Djurgårdsvarvet i Stockholm. Vi har funnits sedan 2004 och är idag en ledande leverantör till Stockholms sjöfart. Våra kunder består till största del av väletablerade företag och rederier inom sjöfart- och fartygsbranschen samt industrin.