Arbetsledare service

Arbetsledare service

Vi söker en person som kan arbetsleda vår serviceavdelning. Arbetet innebär mottagning, planering och strukturering av kortare servicearbeten som sträcker sig upp till två, tre dagar som längst. Arbetet innebär täta kontakter med både kunder och personal och din främsta uppgift består i att hålla båda nöjda och glada.

I perioder kan belastningen på avdelningen vara tung varför vi vill att du har en känsla för service mot våra kunder och att du kan prioritera resurserna på ett bra sätt. Det förekommer också ett antal jourförfrågningar vilket innebär att du måste vara tillgänglig på telefon för att fördela dessa.

Serviceavdelningen varierar i storlek beroende på efterfrågan samt även andelen längre projekt som pågår parallellt. Normalt handlar det om fyra till sju man i styrkan.

Till din hjälp att leda avdelningen finns "in house" väldigt stor kunskap och erfarenhet inom vårt breda verksamhetsområde.
Vi tror att du är i grunden är strukturerad som person och gillar att planera. Du är intresserad av vad som driver och motiverar människor och har en känsla för gruppdynamik.

Lätt för att kommunicera med både kunder och personal. Det är lätt att gilla dig helt enkelt.

Utöver ovan tror vi att du kan ha en av följande profiler;
Du är tekniskt lagd och hjälper till praktiskt där det behövs. Kanske har du till och med el-utbildning och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbeten.

Eller

Du har vana från autocad, elprocad, solidworks eller andra ritprogram alternativt så är du duktig på programmering med vana från codesys eller annan plc-programmering som gör att du gärna hjälper projektavdelningen med design, dokumentation, beräkningar eller programmering inför och under större projekt.

Om du känner att du kan skriva under på någon av ovan beskrivningar så kan vi erbjuda dig ett arbete i en av Sveriges mest attraktiva miljöer, i en bransch som ständigt utvecklas och där vi har en stark position nu och i framtiden.

Ansökan skickas till: billy.moberg@elmarin.se
Mer info
Kontaktperson Billy Moberg
Email Mejla Billy Moberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Elektriker, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

El & Marinteknik AB erbjuder kunder inom den kommersiella fartygsbranchen och industrin service och helhetslösningar inom området el.
Vi vågar påstå att under våra 12 år som verksamma i branschen så har vi utfört det mesta. Allt från periodiskt underhåll och kontroller till totalentreprenad i el-konverteringsprojekt. Vi strävar alltid efter en position i framkant och en stor del av vår framgång består av att vi med innovativa lösningar och produkter säkerställer driften och därmed framgången för våra kunder.

Välkommen med din ansökan.