Erfaren Lönekonsult

Erfaren Lönekonsult

KlaraPappers tjänster inom löneoutsourcing är starkt efterfrågade varför vi nu behöver stärka upp vårt team med ytterligare en kollega. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, en varm och härlig arbetsplats att gå till, utmaningar, delaktighet och en bra balans mellan arbete och fritid.

Din roll som lönekonsult hos KlaraPapper


Som Lönekonsult på KlaraPapper blir du en viktig del av vårt affärsområde lön. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner, bra systemstöd och flera engagerade och positiva kollegor. Du kommer att ingå i ett löneteam där arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor. Arbetet innefattar hela löneprocessen på flera spännande kunduppdrag i varierande storlek inom olika branscher. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsmoment inom ramen av lön. Utöver löpande lönehantering med avstämningar och rapportering innefattar arbetet även bl.a. pensionsrapportering, statistik, rapportering och kontakt med myndigheter samt konsultationer för våra kunder och dess medarbetare.

KlaraPapper är en auktoriserad byrå av Srf konsulterna.

För att trivas i rollen som lönekonsult hos oss på KlaraPapper tror vi att du är van att arbeta självständigt, är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, och har ett stort kundfokus med ett konsultativt förhållningssätt.

Vi värdesätter ditt engagemang och positiva inställning. Som person delar du gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter och trivs med att arbeta i grupp såväl som individuellt. Din utveckling är viktig för oss och därför ger vi dig goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll som lönekonsult samt vara delaktig i interna utvecklingsprojekt. Som medarbetare på KlaraPapper får du möjligheten att via SRF certifiera dig till auktoriserad lönekonsult.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren och har mycket goda kunskaper inom lön och ser gärna att du tidigare arbetat i en självständig roll som lönekonsult eller liknande med ansvar för löneprocessens alla delar. Du har erfarenhet av Flex Lön, Agda eller Hogia och tycker det är roligt att använda teknik till smarta lösningar. Vi ser det som meriterande om du har en examen från YH eller KY-utbildning.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Klatzkow, Rekryteringskonsult Valegro AB, på tel 0704-121950. Är du intresserad av att söka tjänsten, registera din ansökan här.

Skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar löpande med rekryteringen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KlaraPapper skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer våra kunders verksamhet. Idag är vi 80 medarbetare, varav 25 på affärsområde lön. Vi har funnits sedan 1997. Utöver Stockholm har KlaraPapper kontor i Östersund och Malmö. Vid tre tillfällen har Klara Papper utsetts till Gasellföretag.
Som medelstor aktör kombinerar KlaraPapper det stora företagets kompetens med det lilla företagets personliga bemötande. Det gör att både kunder och medarbetare kan utvecklas i en bra miljö. Bland våra kunder finns många intressanta, välkända och välrenommerade företag som vi är stolta över att vara samarbetspartner till. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer.
KlaraPapper är kända för, och har alltid stått för kompetens och kvalitet. Våra ledord är engagemang, trygghet och utveckling. Vi uppmuntrar våra anställdas kreativitet och intresse för utveckling genom att vara lyhörda och öppna dörrar för nya arbetsuppgifter, projekt och nya ansvarsområden. Samtidigt ser vi stor nytta i att våra anställda har balans mellan jobb och fritid och är måna om hälsa och välmående. Vi välkomnar digitaliseringen och den moderna arbetsformen och ser möjligheter i att utvecklas tillsammans med våra kunder och vår personal.

Välkommen till KlaraPapper!

www.klarapapper.se