Applikationskonsult FLEX HRM

Applikationskonsult FLEX HRM

Ekonomi Klara Papper AB och MPC Consulting skapar effektiva lön och ekonomifunktioner för våra kunder. Vi är anslutna till branschorganisationen SRF. Koncernen som KlaraPapper och MPC Consulting ingår i omsätter idag cirka 185 mkr, har ca 1200 uppdragsgivare med varierande verksamheter och storlek. Tillsammans är vi cirka 160 medarbetare varav drygt 40 lönekonsulter.

Här präglas stämningen av värme, kunskap och välkomnande, men det läggs också betoning på eget ansvar, samarbete, konsultmässighet och stark professionalism. Känner du igen dig?

Som applikationskonsult på KlaraPapper ingår du i vårt affärsområde LÖN - ett affärsområde som präglas av stark tillväxt, spännande kunder i olika storlekar och branscher och duktiga kollegor som drivs av utveckling.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll. Hos oss arbetar vi med kunskapsutbyte där vi emellanåt erbjuder vi våra anställda externa utbildningar och certifiering men det allra mest värdefulla är det du kommer att få lära dig av alla våra erfarna seniora medarbetare. Vi hoppas att även du är en person som vill dela med dig av det du kan. Vi erbjuder också dig möjlighet till distansarbete och en bra work-life-balance.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult och implementationskonsult ingår du i vårt implementeringsteam och ansvarar för att i huvudsak implementera ett av våra system, Flex HRM. Flex HRM används som försystem för våra olika lönesystem, Flex, Hogia, Agda och Kontec. Implementeringen kan vara för nya kunder eller i samband med systembyte för befintlig kund. I arbetsuppgifterna ingår också möten med kund kring behov och lösningsmöjligheter, projektledning, utbildning av våra kunder i systemen och olika typer av uppföljning för att säkerställa att våra kunder är nöjda samt löpande insatser för att utveckla samarbetet med kund. Även implementering och uppstarter i andra system samt försystem och integrationer kan förekomma

Du arbetar nära såväl kunder som kollegor, kan prioritera mellan arbetsuppgifter och drivs av att leverera så bra lösningar som möjligt till våra kunder.

Bakgrund

Vi söker dig som:
  • Har en utbildning inom LÖN (YH- eller motsvarande) alternativt utbildning inom systemförvaltning
  • Har ett par års arbetserfarenhet inom lön och med tydligt ansvar för system och implementationer, eller dig som har arbetat inom lön några år, har ett stort intresse för system och implementationer och vill ta steget och utvecklas inom det området.
  • Har erfarenhet av att implementera system och då med fördel Flex HRM.
Som person ser vi att du är:
  • Ansvarstagande, noggrann, engagerad, tycker om och har erfarenhet av att arbeta mot kund, är initiativtagande och driven.
I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig för rekryteringen är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se tel. 0704-121950. Observera att ansökningar inte tas emot via mail utan genom ”Sök denna tjänst”.

Välkommen att ringa eller maila om du har frågor om tjänsten.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom management, ekonomi, försäljning och HR samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.

www.valegro.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KlaraPapper grundades år 1998 med en idé att hjälpa utländska företag i Sverige att förbättra sin ekonomiska rapportering. Över tid har erbjudandet breddats med fler tjänster till fler kundgrupper. KlaraPapper samarbetar med små och medelstora företag som behöver stöd inom ekonomistyrning och lönehantering.