Redovisningskonsulter sökes till Klara Papper

Redovisningskonsulter sökes till Klara Papper

Med anledning av att Klara Papper är ett växande företag med stor efterfrågan på våra tjänster planerar vi att till hösten skapa ett nytt team inom vårt affärsområde Redovisning. Vi rekryterar därför nu Redovisningskonsulter för detta ändamål. Teamet kommer, precis som våra andra team, att arbeta med olika sorters kunder. Ägarledda bolag, koncerner, internationella bolag, börsnoterade bolag och bolag inom olika branscher. Därför vill vi ha en bra blandning av kompetens i gruppen.

Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan du antingen komma in som junior konsult där du initialt arbetar med ett par av våra kunduppdrag och sköter löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, betalningar osv. I takt med att du utvecklas får du också större ansvar. Eller så kommer du in som Senior konsult och bidrar omedelbart med dina kunskaper och din erfarenhet samtidigt som du också får chansen att utvecklas. Vi är bra på att ta tillvara på dina speciella intressen och kunskaper och ger dig förutsättningar att jobba med kvalitet och långsiktighet.

Med anledning av att vi denna gång söker flera personer är detta ett gyllene tillfälle att locka med dig någon av dina favoritkollegor från förr eller nu och kanske få chansen att jobba tillsammans igen.

KlaraPapper skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer våra kunders verksamhet. Idag är vi ca 80 medarbetare fördelat på Stockholm, Östersund och Malmö, och vi samarbetar med ca 200 kunder. Vi har funnits sedan 1997 och har till största delen vuxit organiskt. Vid tre tillfällen har Klara Papper utsetts till Gasellföretag.

Som medelstor aktör kombinerar KlaraPapper det stora företagets kompetens med det lilla företagets personliga bemötande. Det gör att både kunder och medarbetare kan utvecklas i en bra miljö. Bland våra kunder finns många intressanta, välkända och välrenommerade företag som vi är stolta över att vara samarbetspartner till. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer.

KlaraPapper är kända för, och har alltid stått för kompetens och kvalitet. Våra ledord är engagemang, trygghet och utveckling. Med det menar vi att vi erbjuder dig som anställd en god arbetsmiljö, i centralt belägna lokaler, med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för redovisning. Vi uppmuntrar våra anställdas kreativitet och intresse för utveckling genom att vara lyhörda och öppna dörrar för nya arbetsuppgifter, projekt och nya ansvarsområden. Samtidigt ser vi stor nytta i att våra anställda har balans mellan jobb och fritid och är måna om hälsa och välmående. Vi välkomnar digitaliseringen och den moderna arbetsformen och ser möjligheter i att utvecklas tillsammans med våra kunder och vår personal. Våra kontor ligger i Stockholm City, Östersund/Åre och centrala Malmö. Välkommen till KlaraPapper!

Din bakgrund
  • Universitetsexamen eller annan eftergymnasial utbildning
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • Meriterande är erfarenhet av att ha jobbat som Redovisningskonsult på byrå.
  • God vana av att arbeta i Excel
  • Erfarenhet av Fortnox, Microsofit Dynamics NAV (Navision), 24 Seven Office eller annat webbaserat ekonomisystem är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en trygg, öppen och social person och som gärna delar med dig av dina kunskaper, till såväl kunder som kollegor. Engagemang, nyfikenhet och positiv energi är andra egenskaper som vi värdesätter.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Erika Klatzkow, Valegro på tel 0704-121950. Är du intresserad av att söka tjänsten, vänligen skicka personligt brev och cv till erika.klatzkow@valegro.se, märk ansökan "Redovisningskonsult". Vi hanterar ansökningar löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://klarapapper.se/
Sista ansökningsdag 25 aug (3 dagar kvar)