Account Manager till Eko-Service Skandinavien i Hässelby

Account Manager till Eko-Service Skandinavien i Hässelby

Arbetsuppgifter

Du som brinner för att sälja och samtidigt göra en god sak för miljön ska se hit. Rollen består av uppsökande bearbetning av kunder, initialt via telefon och mail men även via personliga besök hos kund. Du ska även hitta kunder till vår nystartade utbildningsverksamhet.

Vidare ska du bearbeta intressenter efter fastställda kundkategorier. Detta är en uppsökande verksamhet med komplex serviceförsäljning. Vårt mål är att öka vår verksamhet med hjälp av dig!

Vem är du?

Du drivs av tydliga mål och att nå dem. Du arbetar strukturerat och självständigt samt är nyfiken och framåt. Vidare önskar vi följande:

· gärna erfarenhet från återvinningsbranschen

· att du kan Officepaketet

· kunna svenska i tal och skrift

· ha B-körkort

Meriterande är om du kan påvisa goda försäljningsresultat, men personligheten är viktigast, drivet och viljan! Du får gärna vara duktig och intresserad av sociala medier men är inte något krav.

Vad erbjuder vi dig?

Tjänsten är på heltid och tillsvidare och med fast lön och bonus. Vi har kollektivavtal samt tjänstepension och erbjuder även friskvårdsbidrag, kontinuerlig kompetensutveckling och teamaktiviteter. Vi har riktigt trevliga och drivna medarbetare och chefer som förgyller din vardag. Vi är ett professionellt företag med familjär stämning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Jörgen
Reisig på 073-822 77 33 som är Marknadsansvarig och din framtida chef. Skicka gärna din ansökan så snart du kan till ina.johansson@freonatervinning.se
, intervjuer sker löpande. Vi ser mycket fram emot att få höra av dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eko-Service Skandinavien består av varumärkena Svensk
Freonåtervinning, som är Nordens främsta freonåtervinnare och SuperSopTunna, som driver återvinningsstationer på uppdrag av Stockholm Vatten och Avfall. Vi är del av en tysk koncern som finns representerad i 18 länder. Vi arbetar främst direkt mot kommuner och företag. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO
9001, 14001 och OHSAS 18001.