Områdesförvaltare/Uppdragsansvarig Förvaltare till Einar Mattsson

Områdesförvaltare/Uppdragsansvarig Förvaltare till Einar Mattsson

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Områdesförvaltare/uppdragsansvarig förvaltare kommer du att självständigt ansvara för att leveransen till kund håller avtalad kvalité och att kundrelationen utvecklas. Arbetet ska utföras på ett proaktivt sätt, både självständigt och genom uppdragsteamet, i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens målsättning. Din roll är bred och följande arbetsuppgifter kan förekomma inom ramen för uppdragen.
 • Framtagande, uppföljning och rapportering av styrtal för uppdragen
 • Planera, resurssätta och följa upp planerat underhåll
 • Upprätta och följa upp fastighetsplan för respektive uppdrag
 • Uppföljning av förvaltarteamet
 • Leda och ansvara för arbetet tillsammans med fastighetsägare och teamet för att upprätta budget och prognos.
 • Säkerställa att informationsflödet fungerar inom uppdraget
 • Förankra underhållsprogrammet med fastighetsägaren
 • Upprättande av förfrågningsunderlag, upphandling, bygg- och projektledning, uppföljning och administration gällande planerat underhåll.
 • Följa upp att åtgärder blir gjorda efter myndighetsbesiktningar
 • Kontakt med boende, beställare, lokalhyresgäster och myndigheter
 • Framtagande av åtgärdsförslag baserat på fastighetens driftstatistik och ekonomiska utfall
 • Leda rapporteringsmöten med kund och upprätta beslutsunderlag
 • Skade- och försäkringsärenden
 • Bevaka hyresnivåer, genomföra omförhandlingar, anpassningar och nyuthyrningar av kommersiella lokaler.
 • Stötta och utveckla teamet i förvaltningsrelaterade frågor och arbetsuppgifter
Arbetet sker i team tillsammans med förvaltare, biträdande förvaltare, ekonom och fastighetstekniker.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har en fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning samt minst 5 års erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i fastighetsekonomi och erfarenhet av självständig upphandling samt bygg- och projektledning av medelstora underhållsarbeten. Vidare har du kunskaper om hyreslagstiftningen och erfarenhet av att självständigt omförhandla och nyuthyrning av större kommersiella lokaler.

Personliga egenskaper: Som person är du affärsmässig, driven, initiativtagande och strukturerad.
Du är van att självständigt driva, planera och prioritera ditt dagliga arbete, likväl som du kan arbeta. Vidare är du social och har lätt för att skapa relationer och bibehålla relationerna. Meriterande med erfarenhet av Bas-P, Bas-U och heta arbeten. B-körkort.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.
Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.