Lokaluthyrare till Einar Mattsson

Lokaluthyrare till Einar Mattsson

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Lokaluthyrare kommer du ingå i ett team på två personer där du kommer arbeta med den kommersiella uthyrningen inom förvaltningsuppdraget.

Din roll är bred och en del av dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:
  • Ansvara för att samordna den kommersiella uthyrningen inom förvaltningsuppdraget
  • I samråd med uthyrningsansvarig medverka till att ta fram och följa strategier inom området kommersiell uthyrning
  • Implementera processer och rutiner inom kommersiell uthyrning
  • Bevaka uppsägningstider för lokalkontrakt samt säga upp lokalkontrakt för omförhandling eller avflytt
  • Visa lokaler för intressenter
  • Hyresförhandla lokalkontrakt med befintliga och nya lokalhyresgäster
  • Ta fram offerter och avtal avseende kommersiella lokaler
  • Agera sakkunnig inom förvaltningsorganisationen och förmedla kunskap till övriga medarbetare inom området.
  • I samråd med uthyrningsansvarig ta fram marknadsmaterial för användning i valda kommunikationskanaler
  • Ta fram fastighets- och områdesvisa rapporter avseende lokalbeståndet till förvaltare och avdelningschef samt diverse administrativa arbetsuppgifter.
Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom området fastighetsförvaltning, som t ex fastighetsförvaltare eller ekonom och som har minst 2 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Har du en förvaltarutbildning i grunden och/eller erfarenhet som uthyrare av kommersiella lokaler är detta meriterande.
Du har goda kunskaper i hyresjuridik och övrig lagstiftning som berör verksamheten. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Du är affärsmässig och kan planera och prioritera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du vet hur man förmedlar information på ett pedagogiskt sätt och du är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Kontaktperson
Vid frågor angående tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.