Installationssamordnare till Einar Mattsson Byggnads AB

Installationssamordnare till Einar Mattsson Byggnads AB

Om tjänsten

Som installationssamordnare har du en viktig roll i att leda och samordna installationer i ROT-projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att tillse att de projekterade tekniska kravspecifikationerna implementeras på bästa sätt utifrån kostnad och arbetsmiljö. Du medverkar i slutfasen av projektering till ett färdigt fungerande projekt, granskar tekniska underlag och säkerställer riktighet i dessa samt planerar inför kommande projekt på ett strukturerat, effektivt, tekniskt och ekonomiskt optimalt vis.

I rollen som installationssamordnare har du många kontaktytor med projektgrupper, stödfunktioner och externa aktörer såsom exempelvis underentreprenörer, det är därför av yttersta vikt att du är kommunikativt skicklig.

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Är det här du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att samordna och/eller arbetsleda installationsarbete inom något av områdena: VVS, bygg, el, styr/regler. Du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt examen från fyraårig teknisk gymnasieutbildning. Förutom att du är byggteknisk kunnig och har god datorvana ser vi att du är en skicklig ledare och bra på att leda och fördela arbetet.
Du har även stor förmåga att se saker ut ett helhetsperspektiv.

Du gillar ordning och reda och är som person självgående, strukturerad och stresstålig. Du är även lyhörd och lösningsorienterad. Att du är serviceorienterad tar vi för självklart. För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat som installationssamordnare inom ROT.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att få höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Sarah Sturesson
Telefon 08-120 50 425
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Einar Mattsson-gruppen är ett familjeföretag som har varit verksamma på Storstockholms bostadsmarknad sedan 1935 och drivs i dag av tredje generationen. Koncernen är indelad i bolag för fastigheter, bostadsutveckling, byggnation, fastighetsförvaltning och övriga investeringar. Med 350 anställda och en omsättning på 2,5 miljard äger, förvaltar och utvecklar de idag cirka 15 000 bostäder och bygger nya hus.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för koncernens projekt- och fastighetsbolag.

Här erbjuds du en arbetsplats med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap och stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år, är Einar Mattsson en stark aktör i alla konjunkturer. Inom byggbolaget erbjuds ledarskapsutveckling för medarbetarna. Inom bolaget finns en stor stolthet för gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Vi söker nu en erfaren installationssamordnare till Einar Mattsson Byggnads AB och avdelningen för Renovering- och tillbyggnad (ROT).