Einar Mattsson söker fastighetsförvaltare

Einar Mattsson söker fastighetsförvaltare

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare ansvarar du för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs enligt avtal med våra förvaltningskunder. Du kommer arbeta med förvaltning av hyresrätter och vara en del av ett team som består av uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, biträdande förvaltare och fastighetstekniker.
I rollen ingår att ha kontakt med fastighetsägare, entreprenörer och att ha regelbundna sammanställningar och rapporteringar avseende pågående drift- och fastighetsrelaterade frågor. Du ska säkerställa och genomföra statusbesiktningar, upprätta underhållsplan/program samt driva genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag. Du kommer också att bevaka, avropa och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning. Därtill är du serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med hög kvalité. Rollen innebär många olika kontaktytor vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 - 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan de säga att dem är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Einar Mattsson förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.
Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.