Einar Mattsson söker biträdande förvaltare

Einar Mattsson söker biträdande förvaltare

Dina arbetsuppgifter

I rollen som biträdande förvaltare hos oss kommer du att ha huvudansvaret för kontakten med boende och den varierande hanteringen i den vardagliga förvaltningen. Du kommer att vara en viktig person i ett aktivt team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker. Du gillar att optimera och förbättrar ständigt rutiner, processer och arbetssätt. Rollen är mycket bred. Ett urval av kommande några typiska arbetsuppgifter:
  • Hantera bostadsuthyrning, bytesärenden och tillvalshantering
  • Uthyrning och omförhandling av bilplatser och förråd
  • Upprätta kommunikationsplan och delta i interna utvecklingsprojekt
  • Utföra lägenhetsbesiktningar och hantera mindre skadeärenden
Din profil

Kompetenskrav
För att lyckas i rollen som biträdande förvaltare ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av administration kring förvaltning av hyresrätter. Du har goda kunskaper i hyresjuridik, lagstiftning, Officepaketet samt att du talar svenska och engelska obehindrat.

Vem är du?
Som person är du driven, initiativtagande och strukturerad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa och bibehålla relationer. Att ha en affärsförståelse och dessutom förmåga att föreslå och ta affärsmässiga beslut åt fastighetsägaren är självklart för dig i den här rollen.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 sept (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och din karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.
Vårt förvaltningsbolag erbjuder tillgång till att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.