Einar Mattsson söker Biträdande förvaltare med inriktning ROT

Einar Mattsson söker Biträdande förvaltare med inriktning ROT

Dina arbetsuppgifter

I din roll som biträdande förvaltare arbetar du operativt med huvudansvar för boendekontakten och vardagliga förvaltningsfrågor åt fastighetsägare. Du kommer arbeta i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag. Vidare kommer du arbeta med att förbättra rutiner, processer och arbetssätt.
Då rollen som biträdande förvaltare är bred, kommer dina arbetsuppgifter variera och innebära att du har huvudfokus på de boende i fastigheten. Du kommer delvis att arbeta med uthyrning, bytesärenden, överlåtelser, störningsärenden och kommunikation med de boende. Du kommer även att ha en del uthyrning och omförhandling av bilplatser, förråd och i viss mån lokaler. Då denna tjänst har tyngdpunkt på ROT det vill säga processen då vi renoverar i olika omfattning i lägenheterna kommer tyngdpunkten att ligga på koordinering, hantering och kommunikation med hyresgästerna under denna process. Du upprättar avtal och ansvarar för evakueringsprocessen enligt evakueringsplan. Du sköter även administration av tillval/färgval samt övriga arbetsuppgifter som kan förekomma.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som biträdande förvaltare ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och erfarenhet av ROT-projekt. Du har goda kunskaper i hyresjuridik och lagstiftning som berör verksamheten och fastighetsägarens ansvar. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i office paketet och du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Som person är du driven, initiativtagande och strukturerad. Du har en naturlig fallenhet för att skapa och bibehålla relationer och du har en stor affärsförståelse och kan ta affärsmässiga beslut och förhandla.

Kontaktperson
Vid frågor angående tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.