Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB söker Förvaltare

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB söker Förvaltare

Har du jobbat som fastighetsförvaltare och söker en tjänst där du får arbeta självständigt, proaktivt och med kunden i fokus?
Det här är ett konsultuppdrag som sträcker sig till sista oktober med goda chanser till förlängning via PerformIQ eller anställning hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Rollen som förvaltare innebär att självständigt ansvara för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt fastighetsägare och att följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Arbetet ska utföras proaktivt och självständigt i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens målsättning.

Du kommer arbeta med förvaltning av hyresrätter på uppdrag av olika fastighetsägare. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler samt någon enstaka kommersiell fastighet.

Arbetet sker i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, biträdande förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag, dels i den egna arbetsgruppen med övriga förvaltare. I ansvaret ingår exempelvis att:
  • upprätta förfrågningsunderlag, upphandling, kontroll av leverantörer och uppföljning av drift- och sidoleverantörer
  • genomföra bygg- och projektledning, uppföljning och administration gällande planerat och avhjälpande underhåll
  • ansvara för kontakt med fastighetsägaren inklusive regelbunden sammanställning och rapportering avseende pågående drift- och fastighetsrelaterade frågor
  • genomföra statusbesiktning, upprätta underhållsplan/program samt driva genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag
  • bevaka, avropa och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas
  • ansvara för att upprätta budget samt prognos tillsammans med övriga funktioner i teamet
KRAV PÅ PERSON
Du kommer snabbt behöva sätta dig in i uppdraget och vi tror att du redan arbetat som Förvaltare i en liknande roll. Vidare har du en eftergymnasial utbildning passande för tjänsten.

Du har en positiv approach och en nyfikenhet till att lära dig nya saker. Du har en vilja att lösa dagliga problem som uppstår hos kunden och du är genuint intresserad av människor. För att passa i rollen krävs det att du är affärsmässig och självständigt och kan axla en bred roll där det ibland kan vara högt tempo.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och till sista oktober med goda chanser till förlängning via PerformIQ eller anställning hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Rosenlundsgatan 58, Stockholm (en stor del av arbetet sker hemifrån under Pandemin).

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder och kommersiella lokaler åt olika aktörer varav 5 800 ligger i vårt eget bestånd. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor. Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 15 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.