Einar Mattsson söker fastighetstekniker

Einar Mattsson söker fastighetstekniker

Till vårt växande affärsområde Fastighetsdrift söker vi nu Fastighetstekniker. Är du en driven fastighetstekniker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetstekniker ingår rondering med felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att avhjälpa fel efter anmälan av hyresgästerna. Exempel på arbetsuppgifter är byte av eluttag, packa om blandare, rensa stopp i avlopp och andra fel som uppkommer i en bostad. Einar Mattsson Fastighetsdrift är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens och en väldigt god stämning.

Din profil
Har du tidigare erfarenhet av fastighetsteknikeryrket är det naturligtvis mycket meriterande. Ett annat alternativ kan vara att du har utbildat dig till fastighetstekniker samt har annan relevant arbetslivserfarenhet.

Som person har du god förmåga att hitta lösningar samt håller en hög servicenivå. Du har god datorvana och arbetar gärna med dator/mobiltelefon som hjälpmedel. Du har social kompetens vilket innebär att du har lätt att ta kontakt med folk och att skapa förtroende. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.

Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

B-körkort är ett krav.

Kontaktperson Du söker tjänsten via vår hemsida, www.einarmattsson.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rasti Diako eller Robert Comstedt via vår växel 08-586 263 00.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)