Projektledare för ROT-tjänster till Einar Mattsson

Projektledare för ROT-tjänster till Einar Mattsson

Einar Mattsson fortsätter att expandera och söker nu en duktig projektledare inom ROT till vår avdelning för affärs- och fastighetsutveckling som i sin tur är en del av Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Har du en god känsla för ombyggnads- samt underhållsprojekt och tycker om att arbeta både självständigt och i team? Sök då tjänsten som Projektledare inom ROT hos Einar Mattsson!

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis arbeta mot ROT-projekt för vårt fastighetsbestånd runt om i Stockholm avseende de av våra fastigheter som är från 50-talet, 60-talet och 70-talet. I en del av fastigheterna finns även ett fåtal kommersiella lokaler. Övriga arbetsuppgifter blir att;

  • Driva bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa
  • Leda projekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid
  • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler
  • Vara med entreprenörer och konsulter i upprättande och skrivande av entreprenadavtal
  • Ansvara för upphandling av projekt och val av lösning tillsammans med entreprenör
  • Upprätta slutkostnadsprognoser med budgetansvar och ha en tät dialog med våra fastighetsförvaltare

Du välkomnas till vårt huvudkontor på Södermalm och rapporterar till Chef för Fastighetsutveckling.

Din profil
Du har en ingenjörsutbildning med lämplig inriktning alternativt flera års arbetslivserfarenhet från entreprenad-, konsult- eller beställarverksamhet. Du har goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomistyrning i byggprojekt. För att lyckas i rollen har du också goda kunskaper inom entreprenadjuridik och har erfarenhet av upphandlingar.

I denna roll arbetar du självständigt men med kollegor där vi stöttar varandra och delar erfarenheter. Då arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter är det viktigt att du har god förmåga att vara kommunikativ, skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer.

Din ansökan
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast den 22 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.
Mer info
Kontaktperson Johan Pfeifer
Telefon 0739 23 07 86
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.einarmattsson.se/
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder. Läs mer på www.einarmattsson.se