Edins kranar söker förare till mobil tornkran

Edins kranar söker förare till mobil tornkran

Vi söker förare till mobil tornkran till ett stimulerade, omväxlande och fritt jobb. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi söker förare till vår mobila tornkran Spiering SK597, har du inte erfarenheten så har vi möjlighet att utbilda dig.

Du utgår från vår anläggning i Veddesta där vi även har en egen verkstad där vi utför mindre reparationer, tvätt och underhåll. Det kan vara möjligt att utgå från Slagsta eller Tyresö om du bor på södra sidan. Varje dag bjuder på nya utmaningar där du får jobba självständigt med mobila tornkranen som verktyg för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Du måste ha C-kort för att vara aktuell för tjänsten. Du bör vara tekniskt intresserad, praktisk och kreativ. För att klara av rollen krävs det att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Vi jobbar i hela Stockholmsområdet så har du god lokalkännedom är det ett plus. Övertid förekommer periodvis.

Då du kommer att ha kontakt och samarbete med många olika människor är ett vänligt bemötande med hög servicenivå A och O. Du behöver ha ett naturligt säkerhetstänk i ditt arbetssätt. Du är noggrann, ansvarsfull och tar väl hand om såväl fordon som kran. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Mer info
Email Mejla Edins kranar AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edins kranar är ett välmående och entreprenörsinriktat företag med god stämning. Vi strävar efter en familjär och öppen stämning där alla känner alla i organisationen. På Edins värdesätter vi våra medarbetare och prioriterar personalens välbefinnande. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster samt goda utvecklingsmöjligheter. Taket är högt och beslutsvägarna korta. För oss är ingenting omöjligt. Vi är idag ca 50 engagerade medarbetare. Vi går under Byggnads avtal och boende kan ev ordnas.

Varmt välkommen med din ansökan till ett spännande företag.
Vi undanbeder oss kontakt från rekryteringsbolag