Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Edekyl & Värme söker kyltekniker till Stockholm

Edekyl & Värme söker kyltekniker till Stockholm

Nu söker vi dig som har arbetat som kyltekniker i några år, till ett spännande företag på frammarsch! Edekyl & Värme har de senaste tio åren expanderat från ett kontor i Örebro på sex medarbetare till att nu uppgå till över 90 medarbetare på sju orter i Sverige.

Hur ser arbetsdagen ut?
Som kyltekniker ansvarar du för installationer och reparationer av olika kyl- och värmepumpssystem. Kunderna finns inom ett stort spann från små butiker till större industrier. En vanlig arbetsdag befinner du dig ute hos kund och felsöker problem, gör behovsanalyser och föreslår lösningar till kunden med ett konsultativt förhållningssätt. Det ligger på ditt ansvar att bl.a. ge kostnadsförslag till kunden och att slutligen montera kyl- och värmepumpssystem enligt överenskommelse. Målet är att generera nöjda kunder och merförsäljning genom snabb service, konsultativ rådgivning och kostnadseffektiva förslag. Arbetet innebär mycket eget ansvar och innebär att du ställs inför nya situationer dagligen, vilket gör att du får möjlighet att använda din goda problemlösningsförmåga för att förstå tekniska problem.

Vem är du?
Är du en öppen person som gillar tekniska utmaningar? Är du bra på att bygga långsiktiga relationer och duktig på att förmedla entusiasm? Då har du personligheten vi letar efter!

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har arbetat som kyltekniker ca 2-5 år och har erfarenhet från branschen, samt har kylcertifikat kategori 1. Det är meriterande med en kylteknisk utbildning inom Co2 och/eller elbehörighet.

Du kommer snabbt in i arbetet om du har ett tekniskt intresse och kompetens samt grundläggande datavana. Dina språkkunskaper i svenska är goda och du förstår skriftliga instruktioner på engelska. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?
Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som tjänstebil, friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Edekyl & Värme är mån om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Du skickar in din ansökan via Ansök-knappen. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 29 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sju orter. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala, Västerås och Uppsala. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motta är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Intresserad? Kontakta oss!