Nu söker vi en kalkylator!
Kom och hjälp oss att växa! Vi på Ecodooria AB ser positivt på framtiden inom vår geografi i hela stora Sverige och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Då både arbetsuppgifter och ansvarsområden till viss del varierar mellan olika projekt får du också möjlighet till både utveckling och nya utmaningar.

Vi erbjuder
Här på Ecodooria AB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Rollen hos oss
Som kalkylator hos oss har du en mycket viktig roll då du ansvarar för anbudskalkylering - från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer in i tidiga skeden i projekten och arbetar tätt tillsammans med team bestående av chefer och specialister för att ta fram innovativa lösningar. Beroende på projektens omfattning ansvarar du för ett eller flera projekt samtidigt.

Arbetsuppgifter:
  • Upprätta anbudskalkyler
  • Bidra med alternativa konkurrenskraftiga lösningar
  • Analysera förfrågningar
  • Genomföra risk- och möjlighetsanalyser
  • Leverantörsmöten för lösningsalternativ
  • Produktionsstöd vid kostnadsstyrning i projekt
  • Medverka vid start- och slutmöten
Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har god kännedom om kostnadsnivåer, behärskar allt från detaljerade kalkyler till enkla överslag samt kan föreslå systemval och tekniska lösningar. Du har en lämplig byggteknisk utbildning och/eller mångårig erfarenhet från produktion, gärna inom mark och anläggning. Du besitter även goda kunskaper inom entreprenadjuridik, byggproduktion och arbetsmetoder. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av Wikells, BlueBeam, MAP, PowerProject, MS Project, Office samt CAD.

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Du är nyfiken på att lära nytt, har ett utpräglat siffersinne, är noggrann och analytisk samt har förmåga att överblicka helheten men inte glömma detaljerna. Du har en god planeringsförmåga, är leveranssäker och trivs i en roll där individuellt arbete kombineras med nära teamarbete med kollegor.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Placeringsort är Söder om Stockholm (Eriksberg). I rollen ingår det till viss del resor inom hela landet.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Farhad 0766 288 227 eller mejla din ansökan och CV till farhad@ecodooria.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Farhad Nabizada
Telefon 0766288227
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecodooria AB är en svensk familjeägd organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten, vägservice med mera. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.