Vill du sälja klimatsmarta lösningar mot fastighetsbranschen?

Vill du sälja klimatsmarta lösningar mot fastighetsbranschen?

Vill du vara med och förändra fastighetsbranschen med innovativa system- och affärslösningar? Som säljare på Ecoclime är du med på vår resa för att bidra till ett mer hållbart klimat, såväl lokalt som globalt. Vi söker dig som är en erfaren säljare av tekniska lösningar, kanske rentav med erfarenhet från fastighetsbranschen. Våra säljare jobbar med en hög grad av självständighet, samtidigt som de backas av våra duktiga energiingenjörer och resten av organisationen.

Ansvarsområde

Att i samarbete med Försäljningschefen bearbeta huvudsakligen nya, men även befintliga, kunder inom bygg- och fastighetsbranschen (såsom ägare och förvaltare av fastigheter, beslutsfattare, byggbolag, konsulter etc).

Arbetsuppgifter

Bedriva försäljning av Ecoclimes samtliga lösningar (B2B) med huvudfokus på Mälardalen och södra Sverige. Uppsökande sälj huvudsakligen via mejl, telefon och personliga möten. Nätverkande. Mässor, events och andra säljande aktiviteter där resor inom Sverige förekommer (B-kortkort behövs). Anpassa eget säljmaterial efter målgrupp i framförallt Keynote. Kundadministration i CRM-system, offerter, kalkyler etc.

Tjänsten är baserad i Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Petra Kyllerman
Telefon 090-771900
Email Mejla Petra Kyllerman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecoclime.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecoclime Group erbjuder fastighetsägare och hyresgäster lönsamma lösningar med full kontroll, för hållbart inomhusklimat och klimatsmart energiförsörjning.