Säljare för inneklimatsmarta lösningar till Ecoclime Group

Säljare för inneklimatsmarta lösningar till Ecoclime Group

Vill du arbeta med smarta inomhusklimat lösningar som ger bättre inneklimat och välmående? Är du nyfiken på innovativ fastighets- och energiteknik och vill vara en del av ett spännande bolag som växer snabbt? Då kan du vara den vi söker! I rollen som säljare på Ecoclime group kommer du att ha en nyckelroll där du arbetar med försäljning och marknadsföring antingen i Stockholmsregionen eller hela den svenska marknaden. Du kan även vara delaktig i att bolagets internationella utveckling. För rekrytering till Ecoclime Group söker vi en relationsbyggande säljare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Årsta, Stockholm. Välkommen med din ansökan.

Ecoclime Group har startat resan som ska ge Sverige och världen en ny klimatstandard för verksamhet inomhus. Med stabil innetemperatur, jämn luftfuktighet och ren luft året om. Med enkel installation, låg investerings- och driftkostnad blir inomhusmiljön dragfritt, utan oljud och kallras, inga bakterier, sporer och forcerade partikelflöden. Med smartare affärs-, projekterings-, installations- och driftlösningar är Ecoclime Group redan en stark aktör på marknaden. Bolaget har projektsamarbeten med flera universitet och med etablerade kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att i nära samarbete med ett stort antal referenskunder göra Ecoclime Group till det självklara valet för fastighetsägare i Sverige. Genom detta bidrar du med att lägga grunden för bolagets internationalisering. Du kommer att arbeta med de stora fastighetsbolagen i landet med Stockholm som utgångspunkt och Mälardalen som huvudsakligt verksamhetsområde. Kunder och samarbetspartners finns inom fastighets-, bygg-, projekt- och arkitektföretag. I ditt team finns kollegor med lång erfarenhet av inomhusklimat-, energi- och automationssystem inom fastighetsbranschen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av energi-, bygg- eller fastighetsbranschen och vi tror att du tidigare jobbat med försäljning eller projektering. Vi ser det meriterande om du även har erfarenhet av inomhusklimat-, ventilations-, eller styrsystem i fastigheter. Ecoclime group bedriver målinriktad produktutveckling även via forskningssamarbeten.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och målfokuserad. Vi tror att du har en god förmåga att skapa och underhålla affärsrelationer på ett professionellt sätt. Du är flytande i svenska i såväl tal som i skrift och har god kunskap i engelska.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 13 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.