Vill du sälja klimatsmarta lösningar mot fastighetsbranschen?

Vill du sälja klimatsmarta lösningar mot fastighetsbranschen?

Ecoclime Group utvecklar innovationer och driver affärsprojekt med målet är att skapa hälsosamma inomhusklimat och effektiva energisystem, det ger stor effekt på både klimatet och fastighetsekonomin.

Vill du tillhöra ett vinnande team som arbetar stenhårt för att förändra synen på inomhuskomfort och energieffektivitet i fastighetsbranschen? Är du driven och resultatorienterad, med ett bra track record inom B2B-försäljning? Då borde vi ses!

Vi erbjuder
Ett meningsfullt arbete i ett snabbväxande bolag som arbetar med hållbara systemlösingar för fastighetsbranschen. Som erfaren säljare av tekniska lösningar på Ecoclime är du med och förändrar fastighetsbranschen som helhet med våra innovativa system- och affärslösningar. Du ingår i säljgruppen som idag består av säljchef och tre andra säljare. Du tar självständigt ansvar för att bedriva försäljning av våra kärnprodukter till nya och befintliga kunder. Till din hjälp har du våra duktiga energiingenjörer och alla andra kollegor. Det finns stora möjligheter till utveckling och utbildning. Självklart får du tjänstebil och kollektivavtal.

Vi söker dig som har
 • Minst tre års dokumenterad erfarenhet av teknisk B2B-försäljning, med bra resultat teknisk B2B-försäljning
 • Är relationsbyggande men med fokus att komma till avslut
 • Eftergymnasial utbildning inom teknik/energi/VVS eller liknande
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet från fastighetsbranschen
 • Erfarenhet av försäljning som innefattar finansiella lösningar
 • Ytterligare språkkunskaper
Personliga egenskaper
Du motiveras av att hjälpa företag och organisationer till lönsamma och trygga lösningar för ett behagligt inomhusklimat och klimatsmart energiförsörjning. Du har ett stort kundfokus och affärsmässighet, drivs av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat. Du är intresserad av att ständigt utvecklas inom ditt ansvarsområde och agerar lyhört för att skapa affärer. Du är resultatorienterad och förblir motiverad och effektiv trots långa säljprocesser och bakslag. Vidare har du förmågan att leda ett team som tillsammans arbetar för att ro en affär i land och är en bra ambassadör för företaget. Du är strukturerad, följer företagets rutiner och processer kring dokumentation och annat.

Arbetsuppgifter
Bedriva försäljning gentemot bygg- och fastighetsbranschen, våra kunder är nya och befintliga kontakter hos fastighetsägare, -förvaltare, byggbolag och konsulter, huvudsakligen i Mälardalen och södra Sverige. Uppsökande sälj via personliga möten och nätverkande. Förberedelser och research inför varje kundmöte. Mässor, events och andra säljande aktiviteter där resor är inom Sverige. Skapa kundanpassade lösningar, kalkylering, offertarbete, förhandlingar, kundadministration i CRM-system, etc.

Övrigt
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning
 • Ansök via vår karriärsida idag, vi intervjuar löpande. Bifoga cv + personligt brev där du beskriver vad det är som gör att du skulle passa i rollen som teknisk säljare på Ecoclime
 • Vi undanber oss samtal från rekryteringskonsulter
Kontakt
 • Om rekryteringen: Petra Kyllerman, petra.kyllerman@ecoclime.se, 0766-024312
 • Om tjänsten: Peter Bodin, peter.bodin@ecoclime.se, 070-5556118
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Ecoclime Group utvecklar innovationer och driver affärsprojekt där målet är att skapa hälsosamma inomhusklimat och kostnadseffektiva energisystem, det ger stor effekt på både klimatet och fastighetsekonomin. Omsättningen ligger på ca 150 MSEK 2020, vi är 83 anställda och är noterade på Nasdaq First North. Ecoclimes värdegrund är "tillit, öppenhet, nytta och innovation för produktivitet, välmående och klimatet", vilken genomsyrar bolagets samtliga verksamheter. Värdegrunden innefattar en verksamhetskultur som förenar affärsmetoder med en miljömässigt hållbar utveckling. Tjänsten är placerad i Stockholm.