Marknadsassistent till Ecoclime Group

Marknadsassistent till Ecoclime Group

Är du en vass kommunikatör med goda kunskaper om marknad och försäljning? Vill du ta chansen att forma din egen roll och samtidigt vara med och skapa processer och arbetssätt i vår nya säljorganisation? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Om rollen
I rollen som Marknadsassistent har du ett övergripande ansvar för att administrativt, operativt och kreativt stötta organisationen i försäljnings-, marknads- och kommunikationsfrågor. Dina arbetsuppgifter kommer i stora drag handla om att:
 • Stötta säljorganisationen med diverse administrativa uppgifter och marknadsaktiviteter samt ha viss kommunikation med kunder/branschen.
 • Hålla koll på vilka mässor säljarna ska deltaga på, vilket material de behöver till mässan och ansvara för beställningar av rollups och tryck, samt bokning och organisering före och efter mässan.
 • Administrera events på olika orter i Sverige, d.v.s. säkerställa att vi får dit intressanta och relevanta deltagare genom att göra utskick, ta emot bokningar, ordna med lokal- och transportbokning samt sammanställa resultatet efteråt.
 • Säkerställa att det finns tekniska förutsättningar för säljarna att snabbt och smidigt leverera rätt material till kund.
 • Sätta upp och genomföra rutiner för digital marknadsföring mot specifika målgrupper.
 • Retargeting – följa upp potentiella kunder/intresse för hemsidan etc.
 • Ta fram sälj- och marknadsmaterial i designprogram såsom Indesign m.fl. samt bistå med att göra Keynote-presentationer, diagram osv.
Om dig
Vi söker dig som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och som anstränger dig för att leverera lösningar. Du drivs av att ta eget ansvar för ditt arbete och bygga din egen struktur i vardagen för att hålla de tidsramar du och dina kollegor satt upp.

Vi tror att du brinner för träffsäker kommunikation och förstår vikten av detaljer och kvalitet i dialog med kund. Gentemot kollegor är du tydlig, noggrann med att ni når ömsesidig förståelse samt påminner och följer upp i god tid. För dig är det en självklarhet att visa på en positiv attityd till såväl ditt arbete som till företaget i stort!

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, men för att du ska trivas och göra ett bra jobb bör du ha erfarenhet från någon typ av assisterande roll – gärna inom försäljning. Erfarenhet av administration och kundkommunikation blir också avgörande i rollen som Marknadsassistent hos oss.

Det är meriterande om du är utbildad inom ekonomi, försäljning, marknad och kommunikation eller har annan för tjänsten relevant utbildning. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i designprogram såsom Indesign kommer du snabbt att bli framgångsrik i denna roll!

Annat som kan vara av intresse fö oss är erfarenhet av B2B-kommunikation och/eller reklamproduktion. Vi utgår ifrån att du delar Ecoclimes värderingar: Öppenhet, tillförlitlighet, hållbarhet.

Vi tillämpar svenska som arbetsspråk men kundkommunikation på engelska förekommer.

Vårt erbjudande
Inom Ecoclime Group strävar vi efter att vara en arbetsgivare i framkant. Vi vill att ditt arbete hos oss ska präglas av eget ansvar, kompetensutveckling och kreativitet. Ett starkt lagarbete och innovativa lösningar som förändrar fastigheters energiförsörjning – och därmed klimatavtryck – lägger grunden för vår expansion och våra högt ställda mål. Vi hoppas att du vill följa med på vår resa!

En karriär hos oss innebär bland annat att:
 • Du får jobba med innovativa produkter och affärslösningar som förändrar fastighetsbranschen.
 • Du är med och bidrar till ett mer hållbart klimat, såväl lokalt som globalt.
 • Du kommer att få en viktig roll i de starka team vi bygger just nu.
 • Du kommer att utvecklas och växa med oss!
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Vi ser dock gärna att du lämnar din ansökan snarast möjligt då vi gör urval löpande. Som marknadsassistent rapporterar du till kommunikationschefen.

Vi tillämpar individuell lönesättning och flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad i södra Stockholm med närhet till alla tänkbara kommunikationer. Vidare omfattas vi av Tjänstemannaavtalen mellan Teknikföretagen och Unionen

Kontakt
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Petra Kyllerman, kommunikationschef, på 076-602 43 12 eller
Rebecca Swärd, HR-chef, på 070-550 17 01
Mer info
Kontaktperson Petra Kyllerman, kommunikationschef
Telefon 076-602 43 12
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecoclime.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ecoclime Group AB är en investeringsplattform för klimatsmarta teknologier, system- och affärslösningar för fastighetsmarknaden och är noterade på Spotlight Stockmarket.

Bolagen i gruppen skapar och utvecklar innovationer samt driver projekt där målet är att skapa hälsosamma inomhusklimat, lägre energikonsumtion och växthusgasutsläpp i fastigheter och industriprocesser.

Vi utvecklar, tillverkar, installerar och sköter driftövervakning, service och underhåll i hela värdekedjan för våra energi-, klimat- och affärslösningar. Ecoclime har huvudkontor i Umeå, tillverkning i Vilhelmina samt sälj- och projektledning som utgår från Stockholm och Arvika.