Affärsdriven projektledare till Ecoclime Group

Affärsdriven projektledare till Ecoclime Group

Brinner du för klimatnytta, ny teknologi och hållbar samhällsutveckling? Vill du vara med och bidra till en bättre fastighetsekonomi och energieffektivisering för våra kunder? Vi på Ecoclime erbjuder unika energi- och klimatlösningar för fastighetsägare och hyresgäster på vägen mot- Nollenergifastigheter och söker därför ingenjörs-, marknads-, projektlednings och/eller affärsutvecklingskompetens inom områden som fastighetsautomation, energi-, bygg- och ventilationssystem. Har du väntat på en chans att få kombinera dessa kunskaper med din glädje för att skapa delaktighet och engagemang? Välkommen med din ansökan!

Om rollerna
Projekt Nollenergifastigheter är ett avgörande steg i vår klimatneutrala nollenergivision och har till syfte att integrera nya energisystem baserade på ny energiteknologi och automation i fastigheter, med etablering i Mälardalen/Storstockholm.

I de olika ledarrollerna inom energisystem, fastighetsautomation, installation och fastighetsdrift är det du som ledare och chef inom din profession som utvecklar och samordnar verksamheten i och mellan Ecoclimes olika bolag. Närmare handlar det om att integrera energisystem för fastigheter innefattande bl.a. solceller, återvinning, lagring och optimering av energi samt el-, värme- och komfortkyladistribution. Till din hjälp i detta viktiga arbete har du ett team av innovativa och klimatengagerade teknik- och affärskollegor!

Om dig
Beroende på roll söker vi dig som har ingenjörs-, marknads-, försäljnings-, projekt- och/eller produktionsledningskompetens. Inriktning mot fastighets- och energibranschen är en ytterligare merit. Du har också minst tre års erfarenhet från kvalificerad ledningsfunktion med vitsordade resultat. Har du dessutom kunskap om olika teknologiers klimat- och affärsnyttiga potential i fastighetsbranschen, samt en vilja att bidra till ett bättre klimat över lag kommer du snabbt att bli framgångsrik i denna roll.

Som person är du duktig på att påverka, övertyga och förhandla och drivs av att skapa engagemang och delaktighet. Vi tror också att du stortrivs med att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat tillsammans med andra. Något du uppnår genom att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att budskap når fram och sedan påminna och följa upp.

Du föredrar att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du ser möjligheter i förändrade omständigheter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda produktutvecklingsprojekt och integrationsprojekt i kundfastigheter. Även erfarenhet av affärsutveckling och förhandlingar är meriterande. Har du därtill en ekonomikunskap avseende produkt- och projektkalkyler samt drift- och/eller företagsekonomi är det ytterligare plusfaktorer.

Det är viktigt för oss att du delar Ecoclimes värderingar: Öppenhet, tillförlitlighet, hållbarhet, välmående, klimatsmart.

Vi tillämpar svenska som arbetsspråk med engelska som andraspråk.

Vårt erbjudande
Inom Ecoclime Group strävar vi efter att vara en arbetsgivare i framkant. Vi vill att ditt arbete hos oss ska präglas av eget ansvar, kompetensutveckling och kreativitet. Ett starkt lagarbete och innovativa lösningar som förändrar fastigheters energiförsörjning – och därmed klimatavtryck – lägger grunden för vår expansion och våra högt ställda mål. Vi hoppas att du vill följa med på vår resa!

En karriär hos oss innebär bland annat att:
  • Du får jobba med innovativa produkter och affärslösningar som förändrar fastighetsbranschen.
  • Du är med och bidrar till ett mer hållbart klimat, såväl lokalt som globalt.
  • Du kommer att få en viktig roll i de starka team vi bygger just nu. Vi har kul tillsammans!
Om tjänsterna
Tjänsterna gäller tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Vi ser dock gärna att du lämnar din ansökan snarast möjligt då vi gör urval löpande.

Vi tillämpar individuell lönesättning och flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad i södra Stockholm med närhet till alla tänkbara kommunikationer. Vidare omfattas vi av Tjänstemannaavtalen mellan Teknikföretagen och Unionen.

Kontakt
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Lennart Olofsson, VD, på 070-537 16 42
Rebecca Swärd, HR-chef, på 070-550 17 01 eller rebecca.sward@ecoclime.se
Mer info
Kontaktperson Rebecca Swärd
Telefon 070-550 17 01
Email Mejla Rebecca Swärd
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ecoclime.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ecoclime Group skapar kund-, aktieägar- och medarbetarvärde genom att investera i och gemensamt driva projekt och skapa tillväxt i bolag med unik och integrerbar teknologi. Resultatet blir mer produktiva och klimatsmarta energi- och logistiksystem för fastigheter, processer och transporter baserat på återvunnen och fossilfri energi.

Våra bolag erbjuder bland annat kunderna:
  • Världsunika lösningar som ger det garanterat bästa inomhusklimatet.
  • Den mest ekonomiskt lönsamma cirkulära energisystemen för fastigheter.
  • Den enda Proptech-plattformen för fastighetsautomation som kan integreras med alla fastighetssystem för energieffektivisering, driftuppföljning och driftstyrning.