Redovisningsekonom till PDL Group!

Redovisningsekonom till PDL Group!

Om företaget

PDL Group AB grundades 2015 och byggde Stockholms första padelcenter i Frihamnen. Padel är en av de snabbast växande sporterna i världen just nu och vi jobbar hårt för att göra padel tillgänglig för så många som möjligt så snabbt som möjligt och därmed bidra till en roligare och hälsosammare vardag för våra kunder. PDL är även leverantör av padelbanor i Skandinavien. Vi utvecklar och driver padelcenter i Sverige och Internationellt. Vi är ett entreprenöriellt team med högt i tak som jobbar tight och har väldigt kul tillsammans.

Tjänsten

Har du erfarenhet av redovisning i expansivt bolag och vill vara med och påverka ett bolag i stark tillväxt? Som Redovisningsekonom hos PDL är du i allra högsta grad delaktig i att forma din vardag. PDL arbetar aktivt för att digitalisera delar av verksamheten, där du spelar en viktig roll.

I rollen ansvarar du bla. för redovisning, månad & kvartalsbokslut, momsredovisning, löpande bokföring samt delaktighet i årsredovisningen. Du arbetar även brett med övriga förekommande arbetsuppgifter på avdelningen och du arbetar tätt med Ekonomichefen och övriga kollegor i bolaget och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen i takt med bolagets tillväxt.

Vem är du?

För att bli framgångsrik har du arbetat några år som Redovisningsekonom i tillväxtbolag. Du trivs med en flexibel och snabbföränderlig verksamhet med intresse för digitalisering.

Vi letar efter dig som:
  • har erfarenhet av löpande bokföring och redovisningsarbete
  • trivs i verksamhet i kraftig tillväxt
  • är flexibel och trivs med varierande arbetstider
  • är nyfiken och lösningsorienterad
  • kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • har stort intresse för effektivisering & digitalisering
Vidare har du arbetat i något ekonomisystem, gärna Fortnox men det är inget krav. Har du dessutom erfarenhet från konsolidering är det meriterande.

Vi tror att du som person tycker om att gå till arbetet där tar du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du är en positiv person och har förmågan att se helheten i arbetet. Vi tror även att du är noggrann och strukturerad men har samtidigt den flexibilitet som krävs i en mindre växande organisation. Du är handlingskraftig och ser till att det sagda blir gjort där du är van att arbeta mot deadlines.

Har du idrottsbakgrund och/eller intresse av idrott ser vi som positivt då PDL präglas mycket av idrott.

Vad erbjuds du?

Du får möjlighet att axla en roll där du blir involverad i PDL Groups framtid och där du kan påverka på riktigt. Du får möjlighet att från start ta stort ansvar och du ges möjlighet att utvecklas inom ekonomiområdet. Du erbjuds en roll i ett bolag i tillväxt samt arbete även utanför Sveriges gränser.

Intresserad?

Då vill vi ha din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar vi med Eclipse Sverige AB och har du frågor är du välkommen att ringa Anders Tegman på telefon 0709-481788.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eclipse Sverige AB är ett nybildat bolag bestående av personer med bred erfarenhet från branschen som alla ser ett behov av en okomplicerad, snabbfotad och modig spelare på marknaden.

Eclipse målsättning är att arbeta närmre våra kunder och kandidater än någon annan. Vi vill vara den bästa uppdragsgivaren och partnern, det är inte vi som ska ta utrymme utan det är våra kunder och kandidater. Våra värderingar, lyhörda, modiga & utmanande stöttar vår målsättning.

För oss är varje rekrytering unik och därför tar vi rekrytering personligt!