Interim Redovisningsekonom

Interim Redovisningsekonom

Eclipse Sverige AB är ett nybildat bolag bestående av personer med bred erfarenhet från branschen. Vi vill vara den bästa uppdragsgivaren och partnern, det är inte vi som ska ta utrymme utan det är du som jobbar med oss.

Eclipse är på stark frammarch och söker dig som är Redovisningsekonom i Stockholm och vill arbeta med oss, antingen som anställd eller som underkonsult.

Rollen
Rollen som redovisningsekonom är full av utmaningar där du får möjlighet att använda hela din kompetens. I rollen ingår du i ekonomiteamet där du arbetar med allt från avstämningar till bokslut. Exempel på uppgifter kan vara:
  • Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
  • Löpande redovisning
  • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesser
  • Delta i projekt inom redovisningsområdet
  • Hantera momsfrågor och upprätta momsdeklaration
Vem är du?
Du är civilekonom eller motsvarande med bred erfarenhet inom redovisning med vana att arbeta med allt från avstämningar till bokslut och delta i projekt. Du är systemvan och har arbetat i flertalet ekonomisystem samt är en van Excel användare. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Som Interimkonsult är du van att snabbt sätt dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du självgående, strukturerad och gör skillnad. Du tar ansvar och levererar alltid i tid och med kvalitet. Du är driven och har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i en föränderlig miljö.

Intressant?

Då vill vi att du skickar in ditt CV till oss genom att trycka på ansökknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att ringa Anders Tegman på telefon +46709481788
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 maj 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eclipse Recruitment Lab är ett nybildat bolag bestående av personer med bred erfarenhet från branschen som alla ser ett behov av en okomplicerad, snabbfotad och modig spelare på marknaden.

Eclipse målsättning är att arbeta närmre våra kunder och kandidater än någon annan. Vi vill vara den bästa uppdragsgivaren och partnern, det är inte vi som ska ta utrymme utan det är våra kunder och kandidater. Våra värderingar, lyhörda, modiga & utmanande stöttar vår målsättning.

För oss är varje rekrytering unik och därför tar vi rekrytering personligt!