Business Controller för framtida uppdrag!

Business Controller för framtida uppdrag!

Du som är Business Controller och letar efter nya konsultuppdrag? Eclipse söker flera kompetenta Business Controller för att möte våra efterfrågan från våra kunder!

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av Business Controlling och vill ingå i vårat nätverk av interimkonsulter som anställd eller underkonsult i Stockholm.

Vad efterfrågas?

Generellt ser vi och våra kunder att du har erfarenhet av:
  • Leda budgetprocess
  • Uppföljning av budget, prognoser och nyckeltal
  • Driva Business case
  • På ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska resultat och analyser
  • Van att arbeta i Excel
  • Tar stort eget ansvar och arbetar självständigt.
För att vara framgångsrik i rollen som Controller bör du vara prestigelös, flexibel och intresserad av analys och utveckling. Social kompetens är en förutsättning då tjänsterna innebär många kontaktytor både internt och externt.

Vad händer nu?

Vi vill att du hör av dig till oss med din profil. Det är ofta snabba processer i konsultbranschen så vänta inte med att höra av dig till oss. Har du frågor är du välkommen att ringa Anders Tegman 0709-481788

Som konsult hos oss arbetar vi tätt med dig och vår kund under hela uppdraget, vår uppgift är att ge dig allt du behöver för att du och vår kund ska vara stjärnorna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 maj 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eclipse Recruitment Lab är ett nybildat bolag bestående av personer med bred erfarenhet från branschen som alla ser ett behov av en okomplicerad, snabbfotad och modig spelare på marknaden.

Eclipse målsättning är att arbeta närmre våra kunder och kandidater än någon annan. Vi vill vara den bästa uppdragsgivaren och partnern, det är inte vi som ska ta utrymme utan det är våra kunder och kandidater. Våra värderingar, lyhörda, modiga & utmanande stöttar vår målsättning.

För oss är varje rekrytering unik och därför tar vi rekrytering personligt!