Marknadsundersökningar

Marknadsundersökningar

Vi söker folk som vill svara på marknadsundersökningar online mot en provision för varje undersökning med korrekt och ärliga svar.

ANSÖK VIA LÄNKEN: https://ebuno.se/?campaign=jobbfeed

Arbetsbeskrivning:
Jobba hemifrån med marknadsundersökningar hos Ebuno!

Ebuno är en tjänst som låter dig tjäna pengar och uttrycka din åsikt genom att göra marknadsundersökningar på nätet. Dessa är roliga att göra samtidigt som det finns en sorts vinning med det hela. Du kan enkelt tjäna pengar var du än befinner dig; bussen, lektionen eller till och med i sängen. Så testa gärna att gå med och börja tjäna pengar idag!

Jobbet är onlinebaserat och kan vara ett alternativt sätt att få in en extra inkomst och är mycket lätt att utföra. Ebuno är populärt bland många studenter för att kunna få in en extra inkomst men även vuxna som vill få in en extra slant varje månad.

Allt du behöver bara registrera dig på vår panel för att kunna ta emot dina första enkäter skickade via email till dig! Du väljer naturligtvis själv vilka annonser som du vill delta i.

Genom att delta bidrar ni till utvecklingen av framtidens varor och tjänster. Tidigare deltagare har tyckt att det varit väldigt givande och kul, samt ett perfekt sätt att ha ytterligare en inkomst på.

ANSÖK VIA LÄNKEN: https://ebuno.se/?campaign=jobbfeed
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid, Frilans
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (32 dagar kvar)