Orderadministratör med teknisk bakgrund

Orderadministratör med teknisk bakgrund

Dina arbetsuppgifter

Som orderadministratör hos Eaton kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att hantera ärenden samt beställningar som kommer in via mail samt att registera dessa i deras affärssystem. På sikt finns det även goda utvecklingsmöjligheter inom Eaton så är du nyfiken på hur det är att arbeta inom ett stort, internationellt bolag med goda utvecklingsmöjlgiheter är det här möjligheten för dig!

Din profil

För att trivas i rollen som orderadministratör är det viktigt att du är noggrann och stukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser även att du har en grundläggande teknisk förståelse och har lätt att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska. Har du tidigare arbetat i en support-roll är det meriterande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eaton Power Quality AB är ett internationellt företag inom krafthantering och som levererar energisparande lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. Till deras kontor i Kista söker nu Eaton en orderadministratör med teknisk bakgrund. Detta är ett konsultuppdrag under inledningsvis 3 månader heltid med möjlighet till förlängning. Då vi arbetar med löpande urval är du välkommen med din ansökan redan idag!