Senior Redovisningsekonom till Eatery

Senior Redovisningsekonom till Eatery

Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag åtta restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 25,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se

Eatery står inför en fortsatt snabb expansion med målet att växa med minst tre till fyra enheter per år. Under året öppnas tre nya enheter, bland annat den första enheten i Skåne. Samtidigt planeras för etablering på andra orter i Sverige samt i ett nästa steg för etablering av konceptet i andra delar av Norden. Eatery har ett starkt tillväxt- och kvalitetsfokus med hög grad av digitalisering i våra processer. Under året ska ytterligare ca 100 personer nyanställas och vi stärker nu vår organisation med en driven och noggrann redovisningsekonom som vill vara med på denna spännande resa tillsammans med oss. Det kommer att vara en häftig resa i ett högt tempo och med massor av kul på vägen!

Om rollen
Eatery söker en redovisningsekonom till sitt ekonomiteam som vill vara med på en spännande tillväxtresa. I rollen kommer du att ansvara för löpande redovisning, bokföring, fakturering, göra löner samt bokslutsarbete för de bolag du ansvarar för. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Dina primära arbetsuppgifter kommer att innefatta:
 • Löpande redovisning framför allt vid bokslut
 • Momsdeklarationer
 • Månadsbokslut
 • Kontoavstämningar
 • Vara delaktigt från ett redovisningsperspektiv vid uppstart av nya bolag
 • Driva/supportera processutveckling inom Leverantörsreskontra
 • Lönehantering
Du kommer periodvis att avlasta leverantörsteamet med betalningar och kontering av fakturor samt arbeta med viss internkontroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som troligen har arbetat som redovisningsekonom tidigare. Du är van vid att självständigt arbeta med den löpande bokföringen och har varit delaktig i bokslutsarbete.

Vidare önskar vi att du:
 • Universitetsutbildning i Ekonomi
 • Minst 3-5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och du är självständigt från "ax till limpa"
 • Erfarenhet av kassor är meriterande
 • Har erfarenhet från att jobba i Visma administration och lön
 • Bekväm med att kommunicera i tal och skrift
 • Duktig och van användare av Excel
 • Erfarenhet av rapporteringsansvar i större koncerner samt självständig i koncernsystem ser vi som meriterande
Som person är du analytisk, driven, lösningsorienterad och prestigelös. Du tycker om att arbeta noggrant och tar ett tydligt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. För att du ska trivas hos oss ska du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö. Restaurangbranschen utvecklas ständigt och vi strävar alltid efter att ligga i framkant.

Tillträde och omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månades provanställning. Vi sitter i fina lokaler i Hammarby sjöstad. Tjänsten är på heltid med en önskad start i Augusti men möjligt med förskjutning med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Hur söker du?
För rätt person väntar en inspirerande och spännande roll i ett växande företag med härlig energi och drivkraft. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information vänligen kontakta vår CFO Richard Widén, 070-4829868.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista Nod, Kista Gate, Sickla, van der Nootska Palatset, Grand Central, Gärdet och Kungsholmen.