Kundservicemedarebetare på deltid

Kundservicemedarebetare på deltid

Vill du arbeta med service? Easypark är i en stor tillväxtfas och söker dig som vill arbeta med kundservice och som vill tillhöra ett engagerat team och ett bolag med stora möjligheter!
EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig - de vill förbättra livet i framtidens städer - "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 stycken tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

Vill du arbeta i en fartfylld miljö där du har kul på jobbet? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras lokaler som ligger på Gärdet, i Stockholm. Tjänsten är på eftermiddag/ kvällstid (fram till 20) samt vissa helger 15-20 timmar/vecka. Därför passar den extra bra om du även har någon annan typ av sysselsättning så som studier på högskola vid sidan av. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år med goda möjligheter till anställning hos Easypark.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Besvara kunders frågor via telefon och mail
  • Registrera nya kunder
  • Hantera fakturafrågor
  • Administration
Kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du har:
  • Tidigare arbetat med sälj och/eller kundservice är meriterande
  • Motiveras av att arbeta med kundservice
Personligt

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Intresse för tjänsten?

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan! theresa.melen@kraftsam.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (32 dagar kvar)