Accounting manager EasyPark Group

Accounting manager EasyPark Group

Lockas du av att komma till ett dynamiskt och innovativt företag som gör skillnad på riktigt? På EasyPark arbetar idag 350 personer som representerar 25 nationaliteter världen över. Här samlas individer som vet hur man får saker gjorda medan man har roligt! Nu söker vi dig som lockas av att få komma till ett lönsamt bolag med starkt utvecklingsfokus. Vill du arbeta i en roll där du får kombinera redovisning, ledarskap, projekt och utveckling? Är du en initiativrik person som trivs i en verksamhetsnära roll med breda kontaktytor? Då ska du definitivt läsa vidare!

Detta söker vi
För rollen som Accounting manager söker vi dig som lockas av att ha en central roll på en större ekonomifunktion. Tjänsten är bred och kommer att utvecklas över tid, men huvudsakligt fokus ligger på redovisning, ledarskap och projekt. EasyPark är en internationell verksamhet och i tjänsten ansvarar du för de nordiska länderna i koncernen. I rollen som Accounting manager har du personalansvar för två-tre personer som hanterar redovisningen i Norge, Danmark och Finland. Du kommer initialt att ha operativt ansvar för redovisningen i de svenska bolagen. Då EasyPark verkar i en snabbrörlig och innovativ bransch kommer du även att delta i eller driva projekt samt förbättrings- och utvecklingsarbete inom ditt område.

I rollen rapporterar du till Head of accounting för EasyPark Group och tjänsten är placerad i Värtahamnen, en kort promenad från Gärdets tunnelbanestation.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred och varierad, men ditt huvudsakliga fokus kommer att ligga på att:
  • Initialt ansvara för den operativa redovisningen i de svenska bolagen i verksamheten. Detta är någonting du kommer att släppa på sikt, då man avser utöka teamet med ytterligare en person
  • Stötta i och kvalitetssäkra redovisning, bokslut och årsredovisning för de övriga nordiska bolagen
  • Leda, coacha och utveckla dina medarbetare och teamet
  • Arbeta med att upprätta eller utveckla processer inom ditt område
  • Delta i eller driva projekt inom redovisning
  • Agera bollplank mot intressenter i verksamheten avseende ekonomirelaterade frågor
Arbetet sker till största del i Visma Business.

Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi i kombination med minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har troligtvis arbetat inom revision, redovisning eller financial control. Du är trygg med K3-regelverket och vi ser positivt på om du även har viss erfarenhet av IFRS. Du behöver inte ha haft formellt personalansvar tidigare, men det är meriterande om du har arbetslett och coachat i en teamledarroll eller motsvarande. Viktigast är dock att du har ett genuint ledarskapsintresse. Då EasyPark är en internationell koncern är det ett krav att du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Du som person
För att trivas i såväl rollen som kulturen i bolaget är det viktigt att du är en öppen, intresserad och initiativtagande person. Du möter utmaningar med en positiv attityd och är öppen för nya kunskaper. Du trivs med att ta eget ansvar men vågar be om hjälp när det behövs. På EasyPark sätts ”laget före jaget” och du strävar efter att bidra till ett öppet klimat. Då tjänsten innefattar personalansvar är det av stor vikt att du trivs med att hjälpa andra utvecklas och att du är en prestigelös person som kan stötta medarbetare och kollegor där det behövs. EasyPark utvecklas ständigt och ser positivt på att du aktivt bidrar med din kunskap, din kompetens och dina idéer!

En sista sak
På EasyPark förväntar vi oss att du som del av vårt team bidrar med initiativ, hårt arbete och engagemang så att vi tillsammans når företagets gemensamma mål. Medarbetarna på EasyPark är ett drivet team med höga ambitioner och därför söker vi individer med entreprenörsanda som brinner för sitt arbete och som genom nytänkande övervinner utmaningar och levererar. Att vara en del av EasyPark kommer, för rätt person, garanterat att vara en givande, rolig och utvecklande resa!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar EasyPark med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-44 55 014 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At EasyPark, we love cities. We love them for work, for play and everything in between. That's why our mission is to make life in cities that much easier - by taking care of the parking. We make sure you never miss a beat by making it quicker and easier to find, pay, administer, operate and plan parking. Read more at easypark.se