Accountant till EasyPark Group

Accountant till EasyPark Group

At EasyPark, we love cities. We love them for work, for play and everything in between. That is why our mission is to make life in cities that much easier - by taking care of the parking. We make sure you never miss a beat by making it quicker and easier to find, pay, administer, operate, and plan parking. Read more at easypark.se.

Lockas du av att komma till ett dynamiskt och innovativt företag som gör skillnad på riktigt? På EasyPark arbetar idag 450 personer som representerar 25 nationaliteter världen över. Här samlas individer som vet hur man får saker gjorda medan man har roligt! Nu söker vi dig som lockas av att få komma till ett lönsamt företag med starkt utvecklingsfokus. Är du i början av din karriär och intresserad av en roll där du får god förståelse och helhetsansvar för redovisningen i ett av koncernens nordiska dotterbolag? Då ska du definitivt läsa vidare!

Detta söker vi
Till tjänsten som Accountant söker vi dig som lockas av en bred redovisningsroll på en större ekonomifunktion. Vi söker dig som trivs i en tjänst med breda kontaktytor, då du kommer att samarbeta med såväl kollegor i teamet som medarbetare ute i verksamheten. Du bör trivas med kombinationen av löpande arbetsuppgifter och mer utmanande frågeställningar, då du ansvarar för redovisningen från ax-limpa i ett eller två bolag. Du ingår i ett team om sex personer och rapporterar till Head of Accounting för EasyPark Group. Arbetet sker till största del i Visma Business och Excel. Då EasyPark verkar i en snabbrörlig och innovativ bransch kommer du även ha möjlighet att delta i projekt samt förbättrings- och utvecklingsarbete inom ditt område. Tjänsten är placerad i Värtahamnen, en kort promenad från Gärdets tunnelbanestation.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred och varierad men kommer bland att bestå av att:
  • Upprätta månads-, kvartals-, och årsbokslut (med viss stöttning om behov finns)
  • Arbeta med löpande bokföring och avstämningar (inkl. hantering av kund- och leverantörsreskontra)
  • Göra inkomst- och skattedeklarationer
  • Upprätta årsredovisning
  • Supportera intressenter i verksamheten avseende frågor inom ditt områd
  • Driva eller delta i projekt och förbättringsarbete
Din profil
Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi i kombination med ca 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du arbetar troligtvis som redovisningsassistent, redovisningskonsult eller redovisningsekonom idag. Grundläggande förståelse för redovisning och löpande bokföring är ett krav, men du behöver inte självständigt ha upprättat bokslut eller årsredovisningar tidigare. Viktigast är att du har ett intresse och en stark vilja att lära dig. Då EasyPark är en internationell koncern är det ett krav att du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift.

Du som person
För att trivas i såväl rollen som kulturen i bolaget är det viktigt att du är en öppen, intresserad och initiativtagande person. Då EasyPark är ett snabbrörligt och dynamiskt företag är det bra om du har ett flexibelt förhållningssätt och en positiv inställning till förändring och förnyelse. På EasyPark sätts ”laget före jaget” och du strävar efter att bidra till ett öppet och inkluderande klimat. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är en ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noggrann person, med ett sinne för detaljer och struktur. Du trivs med att ta eget ansvar men vågar be om hjälp när det behövs. Slutligen är EasyPark ett bolag som ständigt utvecklas och vi ser därför positivt på att du aktivt bidrar med din kunskap, din kompetens och dina idéer!

En sista sak
På EasyPark förväntar vi oss att du som del av vårt team bidrar med initiativ, hårt arbete och engagemang så att vi tillsammans når företagets gemensamma mål. Medarbetarna på EasyPark är ett drivet team med höga ambitioner och därför söker vi individer med entreprenörsanda som brinner för sitt arbete och som genom nytänkande övervinner utmaningar och levererar. Att vara en del av EasyPark kommer, för rätt person, garanterat att vara en givande, rolig och utvecklande resa!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar EasyPark Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Rekryteringskonsult Kim Engdahl på Prodiem, tfn 073-44 55 014 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Prodiem AB
Sista ansökningsdag Löpande (34 dagar kvar)