Distriktssäljare

Easybake AB · Försäljning · 30 nov

Om jobbet

Som Säljare hos Easybake besöker du dagligvarubutiker på ditt distrikt. Du presenterar nyheter, säljer in kampanjer samt följer upp försäljningen.

Som säljare är du resultatansvarig för ditt distrikt som innebär Stockholm med omnjed.

Du utgår från ditt hem och har tillgång till tjänstebil.

Vi söker en säljare som vill anta utmaningen att både förvalta befintliga men framförallt bygga upp nya relationer och sälja in oss och vårt koncept ute i dagligvaruhandeln.

Du ska ha förmågan att utifrån kundens behov sälja produkterna och helhetslösningar som leder till ökad försäljning. I tjänsten ingår även att instruera och informera personalen samt att sälja in säljidéer och kampanjer.

Vi söker dig som är en driven person med energi, vilja som är självständig med samtidigt är en lagspelare. Du skall vara service-minded, ansvarstagande, ärlig, ambitiös och kunna se möjligheter och sälja in dessa till kunden på bästa sätt som passar båda. Du ska ha en känsla för planering, organisering och uppföljning. Du har förmågan att inge förtroende hos våra kunder och vilja nätverka samt värna om våra kunder. Du är drivande och drivs av att göra affärer och har en öppen och positiv attityd.

Erfarenhet från försäljning av bakeoff- eller färskbröd är en merit eller alternativt har erfarenhet från butik.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Easybake, utvecklar, tillverkar och säljer bakeoff produkter till daglivaruhandeln, servicehandeln samt till bagerigrossister i Sverige med betydande export till övriga Europiska länder.

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg, varifrån försäljning sköts samt distributionen för den skandinaviska marknaden utgår från. Största delen av vårt sortiment tillverkas i vår egen fabrik med ca 80 anställda.


Det stora inslaget av manuell arbetskraft istället för maskinellt tillverkade produkter är ett led i vår filosofi, och har varit så ända sedan starten, att tillverka frysta bageriprodukter av absolut högsta kvalitet.


Bake-off är ett oslagbart koncept för kunder som vill ha ett så färskt bröd som möjligt. Vi brinner för våra produkter och jobbar idag med enbart hög kvalité.