Koncernredovisningsekonom till EasyPark

Koncernredovisningsekonom till EasyPark

Har du arbetat några år med redovisning eller revision och skulle trivas i en bred roll inom koncernredovisning, redovisning och analys?
Skulle du tycka om att arbeta i ett tillväxtbolag där det händer mycket?
Lockas du av att arbeta med ett ungt, internationellt och positivt gäng?

Då kan du vara den ekonom som EasyPark söker.

Beskrivning av tjänsten

Som koncernredovisningsekonom rapporterar du till redovisningschefen. Du ingår tillsammans med redovisningschefen och respektive ansvariga för redovisning av insourcade bolag och outsourcade bolag i EasyPark Accountings "ledningsgrupp". Du kommer också att ha ett tätt samarbete med hela finansavdelningen, ett team på 19 personer, men dina huvudsakliga ansvarsområden är inom koncernredovisning och koncernrapportering.

Exempel på dina arbetsuppgifter som koncernredovisningsekonom:
 • Månadsvis konsolidering och rapportering
 • Avstämning och analys
 • Arbete med årsredovisningar och deklarationer
 • Ansvar för koncernens balansräkning och kassaflöde
 • Ansvar för bokslutstidplan och redovisningshandbok
 • Ansvar för internkontroller och impairmenttester
 • Ansvar för kontakt och tidplan avseende revision
 • Upprätta budget och forecast för balansräkning och kassaflödet samt för vissa resultatposter
 • Koordinering av koncernens resultat med Business Control
 • Arbete med transferpricing
 • Delta i och leda förbättrings- och utvecklingsprojekt
Vem är du?

Du har en akademisk examen inom ekonomi och har arbetat några år, antingen på revisionsbyrå eller i annan redovisningsinriktad roll. Du har åtminstone grundkunskaper i koncernredovisning. Dina kunskaper i Excel är goda och det är en fördel om du har god systemkunskap, man arbetar i Visma Business och Ocra. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, men det är positivt om du även talar ytterligare språk då miljön är internationell.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att passa i gruppen ser vi att du som söker är positiv, driven och trivs i en entreprenörsinriktad organisation. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad samt att du förstår vikten av att hålla deadlines. Då du kommer att ha ett tätt samarbete med hela finansteamet är det viktigt att du har en prestigelös läggning och tar initiativ till att hjälpa till där det behövs. Du är drivande och nyfiken och ser det som en positiv utmaning att vara med och fortsätta utveckla EasyParks finansfunktion i en öppen och föränderlig roll.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar EasyPark med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Nadja Linder
Telefon 070-796 95 97
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Vår parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. Vår vision är tydlig - vi vill förbättra livet i framtidens städer - "Make cities more liveable". EasyPark finns på 14 europeiska marknader samt i Australien och huvudkontoret är i Stockholm. Företaget växer och i dagsläget arbetar mer än 250 anställda för att driva EasyPark framåt mot visionen.

EasyPark erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och ett internationellt perspektiv. Att vara en del av teamet på EasyPark kommer att kunna innebära en snabb och spännande personlig utvecklingsresa. Kontoret präglas av en positiv energi där man tillsammans arbetar mot gemensamma mål och där man får möjlighet att växa i sin roll. EasyPark har vunnit Deloittes utmärkelse för "Best Managed Company". Läs gärna mer på easypark.se

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.