Account Manager

Account Manager

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi växer och söker nu en
Account Manager

EasyID är ett företag inom säkerhetsbranschen som levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer med fokus på identifiering av personal och besökare. (RFID produkter, ID-kort, besökshanteringssystem mm). Företaget är en snabbt växande utmanare inom en expansiv och spännande bransch.
Vi erbjuder
Vi är det lilla familjära företaget där vi är extremt måna om att skapa en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Du kommer att ha en central nyckelroll i företaget med trevliga och kompetenta medarbetare som stöttar och hjälper dig för att vi tillsammans som team ska nå bästa resultat och samtidigt ha roligt på resan. Du kommer att få en bra introduktion för att du skall känna dig trygg att axla rollen vidare. Du utgår hemifrån eller från vårt kontor i Stockholm.

I din roll kommer du att bearbeta nya affärskontakter samt utveckla och sälja till befintliga kunder. Du kommer att ha ett stort eget ansvar där du planerar dina veckor med att boka in besök och presentera vårt sortiment. Våra kunder finns inom allt typer av branscher och säljer mot kommuner, återförsäljare samt slutkund.
Distriktet omfattar Stockholm, Mälardalen. Du kommer även vara med och representera på aktuella mässor i landet. I tjänsten kan det förekomma vissa övernattningar.

Personprofil

Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet med mycket kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt viljan att utvecklas och lyckas i din roll. Vi ser även till övriga egenskaper såsom:
  • Du har ett stort affärsfokus, är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder.
  • Som person är du strukturerad och prestigelös.
  • B-körkort
Övrigt

Hos oss får du
  • Ett företag där du får möjlighet att utveckla både dig själv och företaget
  • Stabil grundlön med en rörlig provisionsdel
  • Tjänstebil
  • 30 dagar semester
  • Generös pensionsavsättning samt
  • Friskvårdsbidrag
Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 073-353 75 14
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EasyID är en snabbt växande utmanare inom säkerhetsbranschen med inriktning på produkter och tjänster för identifiering. (ID-kort, RFID produkter, besökshanteringssystem och programvara för administration av passerkontrollsystem)
Vi har lokalkontor i Stockholm och Malmö och har kunder och samarbetspartners inom hela Norden. Vi erbjuder kompletta tidsbesparande lösningar som inkluderar produkter, tjänster, rådgivning, samt support/installation https://www.easyid.se/

Sökord account manager, regionssäljare, utesäljare,