Redovisningskonsult till Byrå

Redovisningskonsult till Byrå

Är du en redovisningsekonom som söker nya utmaningar? Har du god erfarenhet av att arbeta med redovisning och trivs med varierade arbetsuppgifter? Vi söker dig som värdesätter att jobba i ett mindre företag med familjär känsla och som brinner för att utvecklas.

Vill du bli en del av ES Ekonomi och vara med på vår resa? Då ser vi fram emot din ansökan!

Om företaget: ES Ekonomi är en liten Redovisningsbyrå med familjär känsla som sätter kunden i fokus. Trivs du med att arbeta i ett mindre företag med högt i tak och öppen kommunikation samt med stor möjlighet till utveckling, då är du personen vi söker. Vi sitter på ett mindre och mysigt kontor i Gamla Enskede.
Här på kontoret har vi flextid med frihet under ansvar och vi har även Friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter: Som Redovisningskonsult hos oss jobbar du med löpande bokföring och ekonomisk redovisning samt se till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms betalas och redovisas i tid. Du arbetar även löpande med bokslut, årsredovisningar, kundfakturering, betalningar, löner samt till viss del ekonomisk planering. Vi arbetar i Fortnox.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi och med några års erfarenhet av arbete inom redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokslutsarbete. Du har ett genuint intresse för siffror, ett intresse för helheten och gillar att ta ansvar. Vidare har du fallenhet för det digitala och sätter dig snabbt in i nya system. Du är van att arbeta självständigt och är noggrann och strukturerad med stort engagemang i ditt arbete samt har lätt för att kommunicera. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel.

Övrig
information

  • Start: Omgående eller enligt Ö.K med hänsyn till uppsägningstider
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gamla Enskede


Sista ansökningsdag är 2020-02-17

Välkommen med ditt CV och personliga brev till info@esekonomi.se Ange
"redovisningsekonom" i din ansökan. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum passerat.
Mer info
Email Mejla ES Economy Solutions AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (20 dagar kvar)