Controller och redo för nya utmaningar?

Controller och redo för nya utmaningar?

Rollen som Controller

Som controller ansvarar du för ekonomiska analyser hos någon av våra kunder. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Leda budgetprocess och affärsplanearbete
  • Resultatstyrning
  • Driva Business case och Ad hoc-projekt
  • Stödja beslutsfattare med finansiell kontroll och verksamhetsstyrning
  • Uppföljning av budget, prognoser och nyckeltal med avvikelserapportering
Önskvärda erfarenheter:
  • Några års erfarenhet av rollen som Controller
  • Akademisk examen inom företagsekonomi med inriktning ekonomistyrning, redovisning och/eller finans
  • God förmåga att förklara ekonomiska resultat och analyser
  • Stark analytisk ådra och vana vid att utveckla analyser och uppföljningsmodeller i Excel
  • Trivs med att arbeta under eget ansvar och drivs av ständiga förbättringar
För att vara framgångsrik i rollen som Controller bör du vara prestigelös, flexibel och intresserad av analys och utveckling. Social kompetens är en förutsättning då tjänsterna innebär många kontaktytor både internt och externt.

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Jenna Hemberg, jenna.hemberg@wise.se och Carl Carlberg, carl.carlberg@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Det här är en generell annons för våra framtida uppdrag, vi välkomnar dig till oss om du är nyfiken på ett konsultuppdrag som Controller! Skulle det dyka upp ett uppdrag hos oss som vi ser matchar med din profil kan det hända att vi kontaktar dig. Nu är vi nyfikna på dig - varmt välkommen att skicka in din ansökan och bli en del av vårt nätverk!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (1 dag kvar)