Affärsdriven rekryteringskonsult till EQonomy

Affärsdriven rekryteringskonsult till EQonomy

Mitt namn är Malin Lindeen och jag är EQonomys nya affärsområdeschef. För mig känns det extra roligt att få komma in i det läget vi befinner oss i, där varje individ hos oss kommer vara avgörande för den rörelsen vi vill skapa. För att nå vår ambition behöver vi nu dig som vill vara en del av vår kommande resa. Du kommer vara en viktig nyckelspelare där du förväntas bidra med både din kompetens inom hantverket rekrytering och få vara med och forma hur vår framtid ser ut!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta specialiserat med rekrytering inom vårt affärsområde EQonomy. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kund- och kandidatupplevelse i världsklass.

Du är en strukturerad projektledare som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen - från försäljning till dess att tjänsten är tillsatt. Eftersom du har ett helhetsansvar så generar och driver du dina egna affärer och därför ser vi gärna dig som har en vilja att verka affärsorienterat och entusiasmeras av försäljningens alla delar. Att vara rådgivande är en självklar del för dig och du tycker både det är roligt och berikande att få ta stort ansvar. Livet som Rekryteringskonsult är helt klart intensivt och fantastiskt roligt! Det är en härlig mix av affärer och människor.

Vem är du?
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du förstå våra kunders och kandidaters behov, vara konsultativ och proaktiv. Vi ser att du har en skarp affärsinstinkt, är nyfiken och modig och vill ligga steget före. Till denna roll ser vi att du har god kunskap om och erfarenhet av rekrytering. Vi ser gärna att du arbetat med eget ansvar mot deadlines i projektform och högt tempo sedan tidigare. Har du tidigare erfarenhet från arbete mot ekonomer eller har arbetat på en ekonomifunktion själv, ser vi det som starkt meriterande likväl med erfarenhet från search. Att du precis som vi vill ha kul på jobbet och dela med dig av din kunskap till kollegor och ditt nätverk är en självklarhet! Du delar vår passion för människor och affären helt enkelt!

Passar vi dig?
Vill du vara med på resan att utmana rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Att bli en ”Wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 50 kollegor och 250 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss, kolla in eqonomy.se, wise.se och wisegroup.se

Fortsatt intresserad?
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Malin Lindeen på malin.lindeen@wise.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.