Senior redovisningsekonom till vårt nätverk!

Senior redovisningsekonom till vårt nätverk!

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för den löpande redovisningen och vi ser gärna att du är bokslutsjälvständig. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från redovisningsarbete där du kan se helheten i redovisning. Du är orädd och en person med god kommunikativ förmåga som gärna delar med dig av din kunskap och dina idéer för att bidra till effektivisering.

Övriga ansvarsområden och erfarenheter:
  • Månads, kvartals- och årsbokslut
  • Kontoavstämningar
  • Inrapportering av utfall i koncernsystem
  • Inkomstdeklarationer
  • Momsredovisning, F-skatt och skattedeklarationer
När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här..

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi går igenom ansökningar löpande och om vi gör bedömningen att din profil är en bra match så försöker vi nå dig via telefon för en kortare avstämning och eventuellt bjuder in till en kompetensbaserad intervju här hos oss i Hötorgsskrapan!
I konsultvärlden går processerna snabbt, därför breddar vi vårt nätverk proaktivt och när vi får vi in ett uppdrag som passar just din profil så är vi redo att ta dig vidare i processen. Vänta därför inte med att skicka in ditt intresse till att bli en del av vårt nätverk!
Du får såklart gärna kontakta oss direkt om du har några frågor. Vi som arbetar specifikt med dessa roller inom redovisning är kandidatansvarig Carl Carlberg carl.carlberg@wise.se och konsultcheferna Johanna Treschow johanna.treschow@wise.se och Melodi Askelöf melodi.askelov@wise.se .

Vi hörs!

Hälsningar

Team Eqonomy på Wise Professionals
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (8 dagar kvar)